Verslaving Dan Karaty bereikte na 25 jaar dieptepunt: “Papa, je ziet er niet zo goed uit”

ShowbizzTv-jurylid Dan Karaty (45) had een opmerking van zijn 10-jarige dochtertje nodig om na 25 jaar hulp te zoeken voor zijn alcoholverslaving. De Amerikaanse choreograaf bereikte het dieptepunt van zijn probleem toen het meisje na een avond zwaar drinken tegen hem zei dat haar papa er niet zo goed uitzag. “Ik ging naar mijn vrouw en zei: ‘Ik kan dit niet alleen.’” Dat vertelde Dan gisteravond in de Nederlandse talkshow ‘Beau’, te bekijken op RTL.

20 reacties

 • Jean-Claude Van Meirhaeghe

  5 maanden geleden
  Waar een wil is iser een weg, ik spreek van ondervindig
 • Ludo Verbueken

  5 maanden geleden
  Trek het u niet aan ik vind het tof dar ge er voor uit komt waren ze allemaal zo als u en daarbij iedereen.maakt fouten
 • Nadine Nadje

  5 maanden geleden
  Hij is echt een goede, aardige, lieve man, respect Dan, moedig van jou
 • Pekes stoemp

  5 maanden geleden
  Petje af voor deze man! En petje af voor zijn vrouw! Die mensen zijn experts in het verstoppen van hun probleem en willen/kunnen het tegelijk niet zien. Dit zijn twee belangrijke elementen om het een waardige kans te geven. Ontbreekt het aan één van deze element, kan het fataal zijn op jonge leeftijd. Mijn broer zaliger (slechts 50j) was helaas dit lot beschoren.
 • Pascal Neirynck

  5 maanden geleden
  Respect
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Karen Damen vertelt in ‘Alloo bij’ over relatie met Regi: “En toen kwam Gert Verhulst in het spel”
  Play
  TV
  1

  Karen Damen vertelt in ‘Alloo bij’ over relatie met Regi: “En toen kwam Gert Verhulst in het spel”

  Niemand minder dan Karen Damen is donderdagavond te gast in ‘Alloo bij...’ De zangeres neemt Luk Alloo mee naar DPG Media, waar ze een jarige Regi gaan verrassen in de radiostudio. De twee kennen elkaar goed, want ze hadden vier jaar lang een relatie. “We hadden een heel leuke relatie en hebben ons heel goed geamuseerd samen”, klinkt het. “We zijn eigenlijk op veel vlakken dezelfde persoon.” Op de vraag van Luk waarom de relatie slechts vier jaar duurde, is het antwoord duidelijk: “Omdat Gert Verhulst in het spel kwam!”