'Temptation Island: Love or Leave': Jimi en 'gewoon Donna'.
Volledig scherm
'Temptation Island: Love or Leave': Jimi en 'gewoon Donna'. © SBS

Verrassende dream dates, zotte bekentenissen en seks terwijl de camera’s draaien: dit was aflevering 12 van ‘Temptation Island: Love or Leave’

TVNu de relatietest op z’n einde loopt, beseffen de koppelhelften dat het niet lang meer duurt tot ze hun respectievelijke partners/exen zullen terugzien. Voor het zover is, staan eerst nog de dream dates op het programma. Aflevering twaalf is aangebroken, en die zag er zo uit!

0 reacties

 1. Oproep aan prins Andrew klinkt steeds luider: 9 op de 10 inwoners van York eisen dat hij titel van hertog weer inlevert
  Royalty

  Oproep aan prins Andrew klinkt steeds luider: 9 op de 10 inwoners van York eisen dat hij titel van hertog weer inlevert

  Rachael Maskell, parlementariër voor kiesdistrict York Central, wil dat prins Andrew ook zijn titel van hertog van York kwijtraakt. Die oproep deed ze als reactie op het nieuws dat de prins zijn militaire titels heeft ingeleverd. Haar oproep kan ook op veel bijval rekenen: liefst 9 op de 10 inwoners van York stelden tijdens een bevraging dat de de prins zijn titel zou moeten inleveren.
 2. RECENSIE. ‘Around the World in 80 Days’: “De knaldrang is zoek”
  TV

  RECENSIE. ‘Around the World in 80 Days’: “De knaldrang is zoek”

  De laatste keer dat we een Belgische omroep een adaptatie zagen doen van een Jules Verne klassieker gingen we de wereld rond met 80-jarigen op VTM. Ditmaal heeft RTBF de handen met enkele Europese spelers in elkaar geslagen om met ‘Around the World in 80 Days’ een ambitieuze avonturenreeks naar het kleine scherm te brengen. Of deze achtdelige reeks op BBC First ook uw zin voor avontuur zal aanwakkeren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.