Véronique De Kock is morgen te zien in Die Huis.
Volledig scherm
Véronique De Kock is morgen te zien in Die Huis. © VRT

Véronique De Kock over gelekte naaktfoto’s: “De mannen zijn slachtoffers, wij zouden iets heel anders genoemd worden”

ShowbizzSinds het uitlekken van de naaktfoto’s van enkele BV’s is sexting in veel Vlaamse huishoudens hét gespreksonderwerp. Ook ten huize Véronique De Kock (43). De ex-Miss vindt het goed dat het voorval jongeren zoals haar vijftienjarige zoon Sébastien wijst op de gevaren, maar heeft wel zo haar bedenkingen bij de manier waarop de betrokken mannen besproken worden.

241 reacties

 • Mario Vandenbossche

  2 jaar geleden
  Hier heeft ze 100% gelijk, meer valt hier niet aan toe te voegen.
 • phil smedts

  2 jaar geleden
  Of het nu mannen of vrouwen zijn, het is gewoon idioot om naaktfoto's te sturen naar iemand die je niet zeer goed kent en zelfs nog nooit ontmoet hebt. Als je daarenboven al een relatie hebt ben je al zeker niet goed bezig, dat is regelrecht je partner bedriegen.
 • Peter Prosper

  2 jaar geleden
  Honderd procent gelijk heeft ze, daar is niets aan toe te voegen.
 • Rudy Steyleman

  2 jaar geleden
  Veronique zou een goeie premier voor België zijn.
 • Emmanuelle De Cordier

  2 jaar geleden
  Helemaal waar. Waren het vrouwelijke bv's, ze werden aan de schandpaal genageld. Van Samang bijvoorbeeld, die zoekt troost bij zijn klein vrouwelijk fanclubje, daarnaast denk ik niet dat velen hem een slachtoffer vinden, integendeel.
 1. Stan Van Samang wil heisa vergeten met uitverkochte concerten: “Ik kijk ernaar uit weer te doen wat ik het liefst doe: muziek maken”
  PREMIUM
  Showbizz

  Stan Van Samang wil heisa vergeten met uitverkoch­te concerten: “Ik kijk ernaar uit weer te doen wat ik het liefst doe: muziek maken”

  "Het zijn turbulente dagen geweest", zegt hij in een eerste reactie op de heisa rond de naaktfoto's. Maar intussen is Stan Van Samang (41) klaar om de draad weer op te pakken. Life goes on, en dus gaan ook zijn twee optredens van komend weekend gewoon door. Net zoals de release van zijn nieuwe single morgen. "Ik kijk er enorm naar uit om weer te doen wat ik het liefst doe: muziek maken."
 2. Bazart, James Blunt en Milow op de affiche, maar toch valt voorverkoop Moen Feest tegen: “Wie ticket kocht, mag daarom extra festivalganger meenemen”
  Moen

  Bazart, James Blunt en Milow op de affiche, maar toch valt voorver­koop Moen Feest tegen: “Wie ticket kocht, mag daarom extra festival­gan­ger meenemen”

  Omdat de ticketverkoop tegenvalt, lanceert de organisatie van het West-Vlaamse festival Moen Feest een actie waarbij je per aangekocht ticket iemand gratis mag meenemen. Dat geldt alleen voor de eerste drie festivaldagen, niet voor de zondag. “Zowel voor publiek als voor artiesten is het leuker als de tent vol zit”, zeggen de organisatoren.