Véronique De Kock is morgen te zien in Die Huis.
Volledig scherm
Véronique De Kock is morgen te zien in Die Huis. © VRT

Véronique De Kock over gelekte naaktfoto’s: “De mannen zijn slachtoffers, wij zouden iets heel anders genoemd worden”

ShowbizzSinds het uitlekken van de naaktfoto’s van enkele BV’s is sexting in veel Vlaamse huishoudens hét gespreksonderwerp. Ook ten huize Véronique De Kock (43). De ex-Miss vindt het goed dat het voorval jongeren zoals haar vijftienjarige zoon Sébastien wijst op de gevaren, maar heeft wel zo haar bedenkingen bij de manier waarop de betrokken mannen besproken worden.

  1. Stan Van Samang wil heisa vergeten met uitverkochte concerten: “Ik kijk ernaar uit weer te doen wat ik het liefst doe: muziek maken”
    PREMIUM
    Showbizz

    Stan Van Samang wil heisa vergeten met uitverkoch­te concerten: “Ik kijk ernaar uit weer te doen wat ik het liefst doe: muziek maken”

    "Het zijn turbulente dagen geweest", zegt hij in een eerste reactie op de heisa rond de naaktfoto's. Maar intussen is Stan Van Samang (41) klaar om de draad weer op te pakken. Life goes on, en dus gaan ook zijn twee optredens van komend weekend gewoon door. Net zoals de release van zijn nieuwe single morgen. "Ik kijk er enorm naar uit om weer te doen wat ik het liefst doe: muziek maken."