Véronique De Kock is morgen te zien in Die Huis.
Volledig scherm
Véronique De Kock is morgen te zien in Die Huis. © VRT

Véronique De Kock over gelekte naaktfoto’s: “De mannen zijn slachtoffers, wij zouden iets heel anders genoemd worden”

ShowbizzSinds het uitlekken van de naaktfoto’s van enkele BV’s is sexting in veel Vlaamse huishoudens hét gespreksonderwerp. Ook ten huize Véronique De Kock (43). De ex-Miss vindt het goed dat het voorval jongeren zoals haar vijftienjarige zoon Sébastien wijst op de gevaren, maar heeft wel zo haar bedenkingen bij de manier waarop de betrokken mannen besproken worden.

 1. Stan Van Samang wil heisa vergeten met uitverkochte concerten: “Ik kijk ernaar uit weer te doen wat ik het liefst doe: muziek maken”
  PREMIUM
  Showbizz

  Stan Van Samang wil heisa vergeten met uitverkoch­te concerten: “Ik kijk ernaar uit weer te doen wat ik het liefst doe: muziek maken”

  "Het zijn turbulente dagen geweest", zegt hij in een eerste reactie op de heisa rond de naaktfoto's. Maar intussen is Stan Van Samang (41) klaar om de draad weer op te pakken. Life goes on, en dus gaan ook zijn twee optredens van komend weekend gewoon door. Net zoals de release van zijn nieuwe single morgen. "Ik kijk er enorm naar uit om weer te doen wat ik het liefst doe: muziek maken."
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement