Véronique De Kock is morgen te zien in Die Huis.
Volledig scherm
Véronique De Kock is morgen te zien in Die Huis. © VRT

Véronique De Kock over gelekte naaktfoto’s: “De mannen zijn slachtoffers, wij zouden iets heel anders genoemd worden”

ShowbizzSinds het uitlekken van de naaktfoto’s van enkele BV’s is sexting in veel Vlaamse huishoudens hét gespreksonderwerp. Ook ten huize Véronique De Kock (43). De ex-Miss vindt het goed dat het voorval jongeren zoals haar vijftienjarige zoon Sébastien wijst op de gevaren, maar heeft wel zo haar bedenkingen bij de manier waarop de betrokken mannen besproken worden.

 1. Stan Van Samang wil heisa vergeten met uitverkochte concerten: “Ik kijk ernaar uit weer te doen wat ik het liefst doe: muziek maken”
  PREMIUM
  Showbizz

  Stan Van Samang wil heisa vergeten met uitverkoch­te concerten: “Ik kijk ernaar uit weer te doen wat ik het liefst doe: muziek maken”

  "Het zijn turbulente dagen geweest", zegt hij in een eerste reactie op de heisa rond de naaktfoto's. Maar intussen is Stan Van Samang (41) klaar om de draad weer op te pakken. Life goes on, en dus gaan ook zijn twee optredens van komend weekend gewoon door. Net zoals de release van zijn nieuwe single morgen. "Ik kijk er enorm naar uit om weer te doen wat ik het liefst doe: muziek maken."
 2. Nieuwe documentaire onthult: “Prinses Diana vond Charles incapabel om koning te worden”
  Royalty

  Nieuwe documentai­re onthult: “Prinses Diana vond Charles incapabel om koning te worden”

  De Britse prinses Diana wou dat haar echtgenoot Charles een stap opzij zou zetten als erfgenaam omdat ze hem niet capabel vond om koning te worden. Dat vertelde ze in 1995, twee jaar voor haar dood, aan Max Hastings, journalist bij de Britse krant Daily Telegraph. Ze verklaarde toen ook dat haar huwelijk een hel was. De onthullingen zijn nu te zien in de nieuwe documentaire ‘Diana: The Truth Behind the Interview’.