Véronique De Kock is gelukkig: "You don’t have to look for love, love will find you."

Véronique De Kock en Manuel Goossens.
Instagram Véronique De Kock en Manuel Goossens.
Véronique De Kock is gelukkig met haar vriend Manuel Goossens en iedereen mag het weten. Ze deelde een selfie op Instagram waar de twee op te zien zijn en dat is bijzonder. Véronique deelt namelijk heel uitzonderlijk nieuws over haar liefdesleven. 

Het was augustus toen Véronique haar nieuwe relatie bekendmaakte. Ook dat deed ze zelf en via socialmediaplatform Instagram. 

En ze zijn samen nog steeds super happy, dat is duidelijk te zien op deze selfie uit Kaapstad die Véronique van het koppel deelde. 

You don’t have to look for love, love will find you..... #real #us #ourmoment

Een foto die is geplaatst door null (@veroniquedekock) op
21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerard Braeckmans

  Verliefd op geld.

 • Wilfried Vanden Berg

  Alleen zijn bankrekening telt de rest is van geen belang.Anders...Dafalgan kan ze altijd gebruiken als het nodig is.

 • Arifiene De Laet

  Hoe wanhopig klinkt dat niet... Ik post zelf want gun de boekskes hun scoop niet. Meer als de boekskes hebben nog niks door dus ik moet er zelf wat aan doen om terug in de belangstelling te staan. En de boekskes staan nog steeds niet in de rij na een paar maand dus ik probeer nog maar eens...

 • Didier VandeVyver

  de duur van haar relatie zal afhangen van de dikte van zijn portefeuille

 • zulma terrana

  Heeft geen fluit met liefde maar alles met geld te maken .Als ge een paar miljoen rond een straathond zijn nek bind is dat waarschijnlijk haar volgende grote liefde .