VTM2
Volledig scherm
© VTM2

Véronique De Kock is 11 kilo kwijt met intermittent fasting: “Ik kan het aan iedereen aanbevelen”

ShowbizzVéronique De Kock (43) heeft geen last van coronakilo’s, integendeel. Ze is onlangs maar liefst 11 kilo afgevallen dankzij intermittent fasting, waarbij je periodes van vasten inlast. “Ik heb veel gestoomde groenten gegeten, maar dus vooral mijn eetmomenten beperkt. In de praktijk at ik enkel tussen 14 uur ’s middags en 18 uur ’s avonds”, vertelt de ex-Miss. Ook Bart Kaëll, dj Anouk Matton en Louis Talpe maakten al gebruik van het dieet.

40 reacties

 • Koen Elsen

  7 maanden geleden
  @Jan Claes zoals hieronder al gemeld ik doe dit al 5 jaar en at voordien ook vrij gezond. IF draait gewoon rond het feit verbrand volledig wat je eet vooraleer terug eet. Wie kent nog een echt honger gevoel? Tot voordien ik niet! Mijn eet- en drinkpatroon zijn niet veranderd van soort eten maar wel de uren dat ik eet incl mijn wijntje of biertje. Van 98 kg naar 82 kg en daar blijf ik hangen. Het heeft ook niets te maken hoe zwaar of fysiek je beroep is, het is een levenswijze en geen dieet.
 • nicole desseyn

  7 maanden geleden
  Is er niet mooier op geworden
 • Georgette Vanoverbeke

  7 maanden geleden
  Je was veel mooier zes maanden geleden Veronique ,dat moet je toch zelf zien , maar elk zijn meug.
 • Jeroen Custers

  7 maanden geleden
  Dus als ik tussen 14u en 18u alleen maar Chips, Frieten, Kebab, Borrelnootjes en Snickers eet, en verder niets meer door de dag, dan zal ik afvallen. Principe van intermittent fasting, alles eten wat ik wil, maar slechts een paar uur per dag. Wie dit gelooft is echt dom. Het is niet eten wat je wil, want onbewust weet je ook wel dat je gezond moet eten en als je dan zorgt dat je het totaal aantal caloriën bewust inneemt en niet alles op het laatste moment, werkt het net zo goed, maar haalbaar.
 • Kirsten Cardon

  7 maanden geleden
  Interminttent fasting kan werken voor een bepaalde groep maar ik zie mezelf dit niet op lange termijn doen. Ik werk een vrij intensieve job waarbij ik elke maaltijd nodig heb om mijn ‘stoofke’ te laten branden. Ik volg al jaren weight watchers waarbij ik gezonde keuzes moet maken, kleinere porties heb leren eten maar toch nog zelf mag beslissen wát ik eet. Heb ik eens zin in frieten dan doe ik dat gewoon. Het is een manier die ik kan volhouden en blijven toepassen nadat ik stop met het programma