Véronique de Kock en Manuel hebben beslist: “Wij trouwen volgende zomer”

RV
Véronique de Kock (41) lijkt er al helemaal klaar voor. Waarvoor? Haar huwelijk met haar verloofde Manuel Goossens (35), een Antwerpse ondernemer en fabrikant van ‘hondenpralines’. In Tv Familie kom je deze week te weten hoe de twee zich voorbereiden op hun grote dag. 

Afgelopen zomer bracht het weekblad het nieuws dat Véronique zich in het grootste geheim had verloofd. “Ik ben heel blij met deze nieuwe stap. Dit voelt zo goed”, zei ze. En Manuel voegde er het volgende aan toe: “We hebben het enorm fijn samen. We kijken ernaar uit om officieel man en vrouw te zijn!” Wanneer zou dat precies gebeuren? “We hebben al een specifieke periode in gedachten”, klonk Manuel toen. “Maar ’t is nog niet helemaal beslist.”

Op Instagram strooit Véronique nu met hints over haar trouwjurk. Hoewel, ze kampt met keuzestress, dat is duidelijk: “Ze zijn allemaal zo mooi. Welke jurk moet ik kiezen voor mijn grote dag? Heeft iemand een suggestie?” vraagt ze haar volgers. 

Lees verder onder de foto

Véronique vraagt op Instagram goeie raad. Wélke trouwjurk moet ze kiezen?
RV Véronique vraagt op Instagram goeie raad. Wélke trouwjurk moet ze kiezen?

“Onze mooiste dag staat gepland voor volgend jaar”, vertelt Véro’s verloofde Manuel nu. “En het zal een zomerhuwelijk zijn. De precieze dag blijft nog geheim. We zijn al volop met de voorbereidingen bezig. Allez ja, laat ons zeggen dat Véronique zowat elke dag op de proppen komt met een idee voor onze trouw, en dat ik dan mijn mening geef. Onze huwelijksdag moet nog komen, maar ’t leeft nu al heel erg in ons huishouden, hoor.” (lachje)

Of het een groot feest wordt? “Och, groot... Kijk, we willen ons huwelijk in vrij intieme kring vieren”, zegt Manuel. “We waren laatst uitgenodigd op een trouwfeest, en daar zat echt een hart en een ziel in. Een feest zoals wij voor onszelf ook al wilden. Het moet persoonlijk zijn, een ziel hebben. En ’t moet gewoon gezellig zijn. Dat is zowel voor Véronique als voor mij het allerbelangrijkste.”

De goeie

De ex-Miss België zal dus een tweede keer in het huwelijksbootje stappen. Haar eerste huwelijk met François Xavier Nieberding - ze trouwden in 1999 met pracht en praal in de Antwerpse kathedraal  - duurde slechts twee jaar. Kort na de breuk begon Véronique een relatie met Frank Slaets. Hun liefde werd bekroond met een zoon: Sébastien, die inmiddels 13 jaar is. Maar het kwam helaas tot een breuk met Frank, nadat Véro een miskraam had doorstaan. Daarna kwam de uit Frankrijk afkomstige Fabien Gribaudo in the picture. Hij had al twee kinderen, en Véronique schonk het leven aan een zoontje: Maximilien. Na iets minder dan vijf jaar ging het koppel uit elkaar.

Maar nu ligt er dus een huwelijk in het verschiet. En dat wijst erop dat Véronique met Manuel deze keer ‘echt wel de goeie’ beet heeft, zoals men in haar vriendenkring zegt. Het wordt een geweldige trouwdag volgende zomer, zeker weten.
37 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Casier

  Geen enkele beenhouwer heeft zoveel saucissen hangen in zijn winkel als Veronique in hare winkel al gehad heeft!

 • Andreas Sepultribe

  "En dat wijst erop dat Véronique met Manuel deze keer ‘echt wel de goeie’ beet heeft..." Hahahahahahaha goe gelachen!

 • Frank Van den Bulck

  Heb compassie met dat ventje, bezint eer ge begint. Ge kunt nu nog terug.

 • ANN LIMBOS

  Oei, als het maar blijft duren.

 • Henri Hendrickx

  Zoals gewoonlijk ne rijke vent zoeken en dan een beetje aanzien en dan daaaag.. en ja hoor, echt waar in't 'geheim'!