Véronique De Kock al maanden stiekem verloofd

Dieter Bacquaert
Véronique De Kock (41) en haar vriend Manuel Goossens (35), een Antwerpse ondernemer, zijn verloofd. "Ik ben heel blij met deze nieuwe stap", zegt de ex-miss in Tv Familie. "Dit voelt zo goed aan."

Het aanzoek vond al enkele maanden geleden plaats, maar bleef tot nu een goed bewaard geheim. "Omdat we het niet nodig vonden om het aan de grote klok te hangen. Maar ontkennen zou belachelijk zijn. Dus, ja: wij hebben trouwplannen. En ja, we zijn heel gelukkig", zet ze in het weekblad. 

 Wanneer de feestelijkheden zullen plaats­vinden? Dat moet óók geheim ­blijven. "We hebben wel een ­specifieke periode in gedachten", geeft Véronique toe. "Maar ’t is nog niet helemaal beslist wanneer precies dé grote dag zal zijn. We willen er ook geen media­gebeuren van maken."

Onder de radar

"We zijn alle twee inderdaad erg verheugd", zegt ook Manuel in het blad. "We hebben het nieuws van onze verloving een hele tijd onder de radar kunnen houden. Maar Véronique en ik, we hebben het heel fijn samen. We kijken ernaar uit om officieel man en vrouw te zijn."

En ook absoluut niet onbelangrijk: Véroniques twee zonen ­Sébastien (13) en Maximilien (5) hebben een goeie band met de toekomstige echtgenoot van hun mama.

Lees het volledige verhaal deze week in Tv Familie.

The word is finally out.... #bignews #readytorock #fiancee #engaged #soontobemrs

Een foto die is geplaatst door null (@veroniquedekock) op
41 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carine Meelberghs

  Hij zou beter zorgen dat hij zich aan zijne beloftes houdt tegenover zijn personeel en de gemaakte afspraken nakomt !!!!!!! Verder veel geluk !

 • Nic Relens

  Iedereen heeft recht om gelukkig te zijn ... lukt de eerste keren niet ... er komt een dag ... veel geluk toegewenst ... mooi koppel

 • dominique van damme

  En nr 3en kind nr 3 ja weet al niet meer van wie wie is

 • Karine Roeland

  Een gemakkelijke manier om geld te krijgen. Huwen, een kind en dan scheiden, en hop naar de volgende. Ze is zoals een Hop on Hop bus. Je kan overal instappen, uitstappen en weer instappen.

 • frieda schaut

  hopelijk blijft de relatie nu voorgoed!, want na haar turbulente leven kan ze wat rust gebruiken! SUCCESmet je relatie