Britney Spears en Sam Asghari
Volledig scherm
Britney Spears en Sam Asghari © AFP

Verloofde Britney Spears heeft acteerrol naast Mel Gibson te pakken

FilmHet lijkt erop dat de acteercarrière van Sam Asghari (27), de verloofde van Britney Spears (39), eindelijk van de grond komt. Hij heeft namelijk een rol weten te versieren in de thriller ‘Hot Seat’, naast Kevin Dillon (56) en Mel Gibson (65). Dat schrijft Deadline. 

 1. Voor het eerst dit seizoen eindigt finale nog eens spannend op een 1-0 eindscore: Dit was 'De Slimste Mens’
  Play
  TV

  Voor het eerst dit seizoen eindigt finale nog eens spannend op een 1-0 eindscore: Dit was 'De Slimste Mens’

  Niks gemakkelijk strategisch laten zakken om dan de tegenstander in de finale uit te schakelen. Eindelijk was er nog eens een ‘good old’ finale waarbij een finalist welgeteld één seconde had om een goed antwoord te bedenken. En dat nog deed ook. Waardoor de onbekende Anthony Nti, een beloftevol regisseur én een leuke, grappige gast, concurrent en comedian Dena Vadhani weer naar de vergetelheid stuurde. Acteur Jeroen Perceval, opnieuw bijwijlen de flauwe plezante en lichtjes irritant, won.
 2. Deelnemer moet 'Blind Getrouwd Australië' onmiddellijk verlaten na “schokkende en onacceptabele” uitspraken op sociale media
  Play
  TV
  6

  Deelnemer moet 'Blind Getrouwd Australië' onmiddel­lijk verlaten na “schokkende en onaccepta­be­le” uitspraken op sociale media

  Australiër Simon Blackburn gaat dan toch niet trouwen. De man moet het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd Australië’ onmiddellijk verlaten, nog voor zijn grote dag is aangebroken. De makers van ‘Married at First Sight’ - zoals het programma daar heet - zagen zich genoodzaakt hem naar huis te sturen, nadat kijkers een reeks verontrustende berichten en filmpjes vonden van de man op sociale media.