Photo News/Joel Hoylaerts
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/Joel Hoylaerts

Verliefde Aisha Van Zele en Miguel zijn nu ook zakenpartners: "Er zit van ons beiden spaargeld in de zaken”

ShowbizzNa een relatie van anderhalf jaar zet Aisha Van Zele (37), bekend van ‘The Sky is the Limit’, een grote stap. Samen met haar vriend Miguel Dheedene (47) neemt ze twee restaurants in Antwerpen over. Niet evident in tijden van corona. “Maar je moet risico’s durven te nemen”, klinkt het. Het koppel vertelt over de nieuwe stap en de impact op hun relatie. “Het is niet dat we dag in dag uit bij elkaar zullen zijn.”

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.