ANP Kippa
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP Kippa

Verliefd op Temptation-verleidster, grote steun voor z’n vader: maak kennis met Luca Borsato, die eerste single uitbrengt

ShowbizzMet een eerste single voelt Luca Borsato (23) zich klaar om uit de schaduw van z’n vader te treden. Geen evidente klus, want sinds Marco vorig jaar beschuldigd is van seksueel misbruik gaat de familie door een diep dal. Heeft de carrière van Luca wel kans op slagen? “Ik weet wat voor pure man en mens mijn vader is.”

4 reacties

 • An Vanautgaerden

  1 maand geleden
  Je kan zo makkelijk iemand kraken of maken. Succes met zijn carrière
 • Anne JACOBS

  1 maand geleden
  Mooie zachte jonge man zonder de grijns van ze'n papa. Veel succes toegewenst op alle vlakken, you go man!
 • Kelly Verlinden

  1 maand geleden
  Als je vader puur is en een 'pure man' dan zou hij niet bedriegen en liegen. Veel succes met je zang verder.
 • Renilde Vanderschelden

  1 maand geleden
  Je moet toch niet boeten voor je vader zijn Fouten Succes alvast
 1. Jada Borsato (18) timmert aan eigen muziekcarrière na de turbulente periode van haar vader Marco: “Mijn ouders moesten uiteen, om elkaar terug te vinden”
  PREMIUM

  Jada Borsato (18) timmert aan eigen muziekcar­riè­re na de turbulente periode van haar vader Marco: “Mijn ouders moesten uiteen, om elkaar terug te vinden”

  Zeg niet zomaar ‘de dochter van Marco’ tegen Jada Borsato (18). De jongste telg van de Nederlandse zanger weet perfect wat ze wil en timmert dit jaar volop aan haar eigen muziekcarrière – los van haar papa. Dat doet ze na een turbulente periode: haar ouders gingen eerst uit elkaar en kwamen daarna weer samen. “Elkaar loslaten was de sleutel om elkaar weer toe te laten. Ik vind het heel dapper, dat papa en mama die stap gezet hebben.”
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.