Exclusief voor abonnees

Verkracht, gefilmd en compleet vernederd om de beelden: het schrijnende verhaal van Netflix-ster Daisy Coleman

Netflix
Donderdag raakte bekend dat Daisy Coleman, die te zien is in de Netflix-documentaire ‘Audrie & Daisy’, op 23-jarige leeftijd is overleden. Volgens haar moeder stapte Daisy zelf uit het leven, omdat ze haar trauma maar niet kon verwerken. Dat Daisy worstelde met donkere gedachten was geweten, maar de impact van wat haar is overkomen werd onderschat door haar omgeving. Ze probeerde eerder al twee keer haar leven te beëindigen. Dit is het schrijnende verhaal van hoe Daisy brutaal werd verkracht door een vriend, zonder medeweten werd gefilmd en nadien compleet werd vernederd om de beelden.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Angelo De vie

  Echt zonde, mooi meisje trouwens. R.I.P

 • Anais Kartas

  Zij is slachtoffer maar hij mag vrijuit, life in america

 • Severine Degreef

  Dit verdient tot op de bodem uitgezocht te worden.

 • Albain Van Eycke

  Erg wat dat meisje heeft meegemaakt en nog erger dat de dader ermee wegkomt omdat ouders de nodige relaties hebben. Wie kent wie .klasse justitie noem ik dat.