Verkassen naar de villa van Brad Pitt en Jennifer Aniston? Neem 49 miljoen dollar mee

De villa in Beverly Hills
BRUNO PRESS De villa in Beverly Hills
De villa in Beverly Hills waar Brad Pitt (55) en Jennifer Aniston (50) eens zo gelukkig waren, staat opnieuw te koop. Het voormalige liefdesnestje van Brad en Jen mag voor 49 miljoen dollar verkocht worden aan een nieuwe bewoner, meldt People.

De ex-geliefden kochten het historische pand in 2001 voor 13,5 miljoen dollar, om het in 2006 weer van de hand te doen, een jaar nadat ze van elkaar scheidden. De villa dateert uit 1934 en heeft vijf slaapkamers en 12 badkamers. Verder zijn de marmeren vloeren in het huis voorzien van vloerverwarming, is er een grote eetkamer die plaats biedt aan 20 personen en heeft de master bedroom hoge schuine plafonds met balken.

Wie vertier zoekt buiten kan terecht in het zwembad, een balletje slaan op de tennisbaan of een drankje drinken op een van de aanwezige terrassen. Beroemde buren zijn eveneens inbegrepen: acteur Danny DeVito woont op het landgoed ernaast.

Het stel in 2004
REUTERS Het stel in 20041 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Cindy Utens

    Dacht dat hij het terug had gekocht voor Jennifer? Was toch te lezen in een vorig artikel?