Johan Schatteman, Phil Kevin en Claudia Decaluwé blikken in Dag Allemaal terug op hun gloriejaren tijdens 'Tien Om Te Zien'.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Schatteman, Phil Kevin en Claudia Decaluwé blikken in Dag Allemaal terug op hun gloriejaren tijdens 'Tien Om Te Zien'. © rv/PN

Vergeten vedetten van ‘Tien Om Te Zien’ blikken terug op gloriejaren: “Bijna gestikt op het podium”

MuziekIn de tweede en laatste aflevering van onze interviewreeks met voormalige ‘Tien Om Te Zien’-vedetten getuigen Claudia Decaluwé, Johan Schatteman, Phil Kevin en Serge Gobin hoe het hen sinds de gloriejaren van het legendarische VTM-muziekprogramma is vergaan. “Al onze singles kwamen in het programma, maar ik stak er geld aan toe.”

8 reacties

 • kris deka

  3 weken geleden
  De tijd van de newbeat, nostalgie ..
 • Hilde Weymeersch

  3 weken geleden
  Oh, wees blij. Er waren wel mooie liedjes in die tijd. Maar de meeste. Amai zeg. Wat een onzinnig programma was dat.
 • Didi Bellens

  3 weken geleden
  Tien om te zien, is voorbij, dus blijven jammeren helpt ze niet vooruit. Iedereen wordt ouder en iedereen moet werken tot aan zijn pensioen, dus waarom zouden zij anders zijn?
 • Geert Verschueren

  3 weken geleden
  Serge Gobin zijn uitleg verklaard wat we allemaal al dachten. Van Oosterwijck manipuleerde de boel en hield geen rekening met de verkoop cijfers. Als het maar goed was op het scherm en in zijn kraam paste dan kwam je er op. Zever zoals dat van Bingo & Enzo kwam er altijd op en echte zangers kregen nauwelijks een kans tenzij ze in de top 3 stonden en hij er niet vantussen kon. En dan nog maar te zwijgen over zijn boycot van alternatievere dingen.
 • Dirk Dufour

  3 weken geleden
  Dichter bij haar pensioen , amper 51 jaar daar komen zeker nog 16 -17 jaar vooraleer je met pensioen kan Petra