Frank Raes/Martine Tanghe en Michel Wuyts
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Raes/Martine Tanghe en Michel Wuyts © VRT/Lies Willaert/Joost Joossen

Verdeeldheid over gedwongen pensioen Michel Wuyts en Frank Raes: “Iedereen gelijk voor de wet, dat idee is voorbijgestreefd”

TVDe verplichte pensionering van VRT-gezichten Frank Raes (67) en Michel Wuyts (64), en eerder ook Linda De Win (65) en Martine Tanghe (65), maakt veel reacties los. Van ‘geef alstublieft de jongeren een kans’ tot ‘kennis en kunde gooi je niet zomaar weg’. Maar wat denkt bekend Vlaanderen erover? Wij vroegen het aan enkele 65-plussers die nog steeds werkzaam zijn én aan arbeidseconoom Stijn Baert. “Wat kan het nu kosten om iemand één programmaatje per week op de radio te laten presenteren?”

80 reacties

 • Ronny Gyles

  1 maand geleden
  In België zijn veel zaken voorbijgestreefd, bvb het verschil tussen arbeiders en bedienden, tussen privé en ambtenaren, ...
 • Jean Schepens

  1 maand geleden
  een stapje 'opzij' zetten doet altijd pijn zeker als je steeds de 'vedet' hebt mogen spelen (vooral op kosten van de belastingbetaler) en in de belangstelling hebt mogen staan.
 • simonne goderie

  1 maand geleden
  Als men de verslaggevers op eurosport bezig hoort mag Wuyts gerust blijven zitten tot hij 100 wordt .Politici mogen in dit land tot ver boven houdbaarheidsdatum hun geld blijven opstrijken en dat wordtook gerund door dezelfde achterban ,waarom dan geen sportreporter die wel animo in het wielrennen brengt.
 • luc ver eecke

  1 maand geleden
  Natuurlijk , zoals voorganger zegt daar knelt het schoentje en trouwens ze hebben hun tijd gehad andere en beter want iemand die echt moet werken zal gat in lucht springen laat die gaan in hun plaats .
 • Jo Nijs

  1 maand geleden
  Ik vind dat wel straf: nu geef je de mensen eens een HEEL hoog pensioen en dan NOG willen ze niet vertrekken. Als argument tegen de verhoging van de uitkeringen kan dat tellen !! Weg met het minimumpensioen het maakt toch niks uit...
 1. Ex-man Britney Spears mengt zich: “We werden onder druk gezet om ons huwelijk te beëindigen”
  Celebrities

  Ex-man Britney Spears mengt zich: “We werden onder druk gezet om ons huwelijk te beëindigen”

  Ondanks het feit dat Britney Spears (39) slechts 55 uur officieel getrouwd was met haar jeugdliefde Jason Alexander (38), weerhoudt dat haar ex-man er niet van om voor haar op te komen. Alexander was eerder al een opvallende aanwezige bij de ‘Free Britney’-protesten in Los Angeles en stelt zich ook nu verdedigend op. Zo stelt hij dat hij en Britney eigenlijk helemaal niet wilden scheiden, maar dat dat hen werd opgedragen door vader Jamie en zijn team.