Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Veerle Malschaert uit ‘De Twaalf’ voelt zich soms eenzaam als alleenstaande mama: “Gescheiden ouders blijven vaak in de kou staan”

TV“Ik wil een lief.” Dat stelt Veerle Malschaert (44), nu te zien als jurylid in ‘De Twaalf’, onomwonden in haar comedyshow ‘Deel Mij’. Maar tussen droom en realiteit staan tal van praktische bezwaren, vertelt ze in dit eerlijke gesprek met Dag Allemaal. “Ik heb al zoveel zorg voor mijn kinderen, ik kan daarnaast niet ook nog een ziekenboeg voor gehavende mannen opstarten.”

3 reacties

 • Jane Doe

  2 jaar geleden
  Alleenstaande ouder? 't Is niet omdat je gescheiden bent dat je alleenstaande ouder bent. Tenminste de dag van vandaag is daar geen excuus meer. Mijn vader zijn generatie dacht dat automatisch recht te hebben wanneer ze scheiden ze ook ineens van hun kinderen verlost waren tenzij het hun af en toe goed uitkwam. Maar als haar ex niet naar zijn kinderen omkijkt, dat ze hem dan aan de publieke schandpaal nagelt he tot hij het wel doet. Omgekeerd hetzelfde.
 • Dries Dumoulin

  2 jaar geleden
  Vrouwen moeten ophouden met dat constant willen bewijzen dat ze ze sterk zijn dat ze zelfstandig zijn dat ze het wel kunnen zonder mannen dat......enz enz dat weten we nu al wel dus stop daar mee want jullie frustreren mannen en geven het signaal dat ze mannen eigenlijk nuteloos vinden En vrouwen stellen alsmaar hogere eisen aan mannen en verschieten dat er zoveel scheidingen zin en da ze ni aan een lief geraken pffff......
 • johan ruell

  2 jaar geleden
  waarom altijd scheiden?