Veerle Baetens met opvallende tattoo in ‘Cheyenne & Lola’: “Ik voel mij niet getypecast”

Maandag start ‘Cheyenne & Lola’ op Eén, een gloednieuwe internationale fictiereeks met Veerle Baetens in de rol van Cheyenne. De reeks gaat over twee vrouwen die niet meer van elkaar kunnen verschillen en toch zullen moeten samenwerken om te bewijzen dat ze niet verantwoordelijk zijn voor een moord. Nu had je de reeks bijna nooit te zien gekregen, vertelt Veerle Baetens aan Senne en Jarne. Hoe dat komt, ontdek je in een gloednieuwe Showbits Video. En voor wie niet kan wachten tot maandag, de hele reeks staat nu al op Streamz.

 1. Misnoegde fans eisen 5 miljoen van filmstudio: “Ana de Armas zat in de trailer van ‘Yesterday’, maar niet in de film zelf”
  Film
  1

  Misnoegde fans eisen 5 miljoen van filmstudio: “Ana de Armas zat in de trailer van ‘Yesterday’, maar niet in de film zelf”

  Twee boze fans hebben filmstudio Universal aangeklaagd. Zij eisen 5 miljoen dollar (zo’n 4,4 miljoen euro) omdat zij zich bedrogen voelen na het bekijken van de prent ‘Yesterday’. Dat melden Amerikaanse media. “Actrice Ana de Armas was wel te zien in de trailer, maar zij haalde de eindmontage niet”, halen ze aan als reden van hun aanklacht.
 2. Ook Katja Schuurman werd slachtoffer van wangedrag: “Ik had zeker 180 aangiften kunnen doen”
  Showbizz

  Ook Katja Schuurman werd slachtof­fer van wangedrag: “Ik had zeker 180 aangiften kunnen doen”

  Katja Schuurman (46) is naar eigen zeggen vaak slachtoffer geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De Nederlandse presentatrice en actrice had “tot nu toe zeker 180 aangiften kunnen doen voor aanranding”, schrijft ze op Instagram in een reactie op het schandaal bij ‘The Voice of Holland’. Officieel klacht neerleggen deed ze echter niet: “Omdat ik dacht dat het normaal was. Dat het erbij hoorde. Dat - de meeste - mannen gewoon zo zijn.”