Veerle Baetens krijgt kort kopje én opvallende tattoo voor nieuwe rol

 Veerle Baetens
AFP Veerle Baetens
Actrice Veerle Baetens (41) verscheen dit weekend met een korte coupe op het Filmfestival Oostende. Maar ook de opvallende tattoo van haar schouder tot haar hand trok bij velen de aandacht. Deze nieuwe look - die overigens tijdelijk is - kwam er niet zomaar, het heeft alles te maken met haar hoofdrol in ‘Cheyenne et Lola’, een nieuwe Franse tv-reeks. 

In de achtdelige reeks over de vluchtelingenproblematiek speelt Veerle een van de titelrollen. Haar personage Cheyenne werkt samen Lola op de veerdienst tussen Frankrijk en Engeland. Beide collega’s helpen vluchtelingen het Kanaal over. De opnames lopen tot het einde van het jaar.

 Veerle Baetens met regisseur Edouard Bergeon.
AFP Veerle Baetens met regisseur Edouard Bergeon.8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Ver Eecke

  Ze zou beter volledig in de politiek gaan , ze doet van in het begin van haar carrière er al aan mee !

 • Susie Casteleyn

  Lang haar, kort haar of geen haar het is en blijft een top actrice. Eentje die niet naast haar schoenen loopt. Toppie Veerle en een tof leuk kort kopje.

 • patricia coppijn

  Ben als fan trots op haar en haar loopbaan. Dat is tenminste een kei goeie actrice van eigen bodem zonder dikke nek !!!! Veel succes Veerle !!!

 • Eli Cardoza

  Topper ! kan niet wachten !

 • Paul Boutsen

  Is dat niet die zangeres/actrice die aan politiek begint te doen tijdens de Oscars in verkiezingsperiode?