Véél bekende Vlamingen, maar ook het einde van Andy Peelman: morgen start ‘Buurtpolitie VIPS’

Maandag start ‘De Buurtpolitie VIPS’, waarin enkele bekende Vlamingen hun opwachting maken. De eerste afleveringen draaien rond voormalig Miss België Véronique De Kock (44). Ook veel andere BV’s, zoals Herman Brusselmans, maken hun opwachting. Veel om naar uit te kijken dus, maar voor fans van de serie is er ook slecht nieuws: het betekent het einde van Andy Peelman in de reeks. Werp hierboven een blik achter de schermen van zijn laatste draaidag.

 1. Amber Heard sluit getuigenissen erg emotioneel af: “Mensen zeggen dat ze mijn baby in de microgolf willen steken”
  Celebrities
  19

  Amber Heard sluit getuigenis­sen erg emotioneel af: “Mensen zeggen dat ze mijn baby in de microgolf willen steken”

  Na zes spectaculaire weken zit de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard er bijna op. Donderdag kwamen de laatste getuigen aan het woord, waaronder ook Amber zelf. De actrice, die 100 miljoen dollar schadevergoeding eist van haar ex, kwam als laatste aan het woord en werd opnieuw erg emotioneel. Ze vertelde zwaar getraumatiseerd te zijn, niet alleen door haar relatie met Depp, maar ook door de afgelopen weken. “Het is al zo pijnlijk en vernederend geweest. Ik hoop dat niemand anders dit ooit moet meemaken. Ik wil gewoon dat Johnny mij met rust laat”, klonk het. Morgen volgen de slotpleidooien, waarna de jury zich terug zal trekken voor beraadslaging.
 2. Willy Sommers verrast Siska met privéconcert aan voordeur: “Als dank omdat ze voor haar zieke buurman zorgde”
  Play
  Roeselare

  Willy Sommers verrast Siska met privécon­cert aan voordeur: “Als dank omdat ze voor haar zieke buurman zorgde”

  Mooi eerbetoon van Willy Sommers in Roeselare vrijdagnamiddag. De zanger bracht een serenade aan de voordeur van Siska Verstraete in de Tumulusstraat, omdat ze als buurvrouw én verpleegster goed voor haar buurman Istvan zorgde, tot hij begin maart na een periode van ziekte helaas overleed. Zijn vrouw Daisy wilde Siska bedanken met een verrassingsconcert van de bekende charmezanger.