Vechtscheiding Barbara Sarafian komt tot een einde wegens gebrek aan bewijs

Barbara Sarafian Film festival Gent Barbara Sarafian met partner Yves De Moor
Frank Bahnmuller Barbara Sarafian Film festival Gent Barbara Sarafian met partner Yves De Moor
Het Gentse Hof van Beroep heeft beslist dat geen enkel van de klachten die Barbara Sarafian (52) indiende tegen haar ex-man Yves De Moor (48) gegrond is. Zij beschuldigde hem onder andere van diefstal, slagen en verwondingen, eerroof en belaging.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het begon zo mooi: Sarafian werd ten huwelijk gevraagd in 2015, op het podium van het Filmfestival van Oostende. Een romantisch moment met veel tranen en applaus. De twee trouwen in 2016, maar een jaar later liep het helemaal mis. Een heftige ruzie draaide uit in een vechtscheiding, waarbij Barbara een hoop klachten neerlegde tegen haar voormalige echtgenoot. Eerst voor de raadkamer, nu voor het Hof van Beroep. Maar nu ze ook voor de tweede keer geen gehoor krijgt, ziet het ernaar uit dat er geen rechtszaak zal komen. 

Volgens de rechter was er niet genoeg bewijslast om haar beschuldigingen hard te maken. Het ging te vaak om woord tegen woord, en daarmee kon men geen verdere procedure opstarten. 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dries Marc

  Een top wijf en en leuke madamme er zal altijd wel ens een addertje onder het gras zijn zeker.Problemen kunnen ze beter in de luwte oplossen.

 • Luciano Van As

  Misschien de enige beste uitspraak. Sarafian heeft misschien voor de rechter een beetje teveel overacting gedaan, zoals we van haar gewoon zijn, en was de rechter misschien ook niet echte fan ? Ja je hebt fans en ...

 • Alex Wellens

  Dus weer kostbare tijd van het Parket afgenomen! Alle kosten voor hen tot de laatste cent ze zullen dan wel een nadenken voor ze in beroep gaan!

 • Didi Bellens

  Dacht ze dat ze dit kon waar maken omdat ze Barbara Sarafian heet? Ik dacht het niet. Gerecht heeft hier gelijk.

 • Marc Van Dyck

  Koppels in vechtscheiding hebben het nog steeds niet door! De enige 2 winnaars bij elke scheiding zijn de advocaten. Maar ja, liever 30.000 euro aan een advocaat geven, dan 5.000 euro teveel aan je ex.