Celien Deloof en Eveline Hoste.
Volledig scherm
PREMIUM
Celien Deloof en Eveline Hoste. © Christelle Verstraete

Vastgoedtips van Celien Deloof & Eveline Hoste: “Het is geen goed idee om je huis aan een hogere prijs te koop te zetten”

ShowbizzCelien Deloof (27) en Eveline Hoste (38) hebben meer dan één ding gemeen. De dochter van Margriet Hermans en de ex-Miss Belgian Beauty zijn allebei vastgoedmakelaars met een lange staat van dienst, die bovendien allebei al schitterden in ‘Huizenjagers’. Daarnaast hebben ze beide ook hun gevecht met de weegschaal gewonnen. Eveline en Celien zijn respectievelijk 14 en 46 kilo afgevallen. Nu Batibouw dit weekend zijn deuren opent, geven de vastgoedcoryfeeën in PRIMO enkele tips voor wie een huis wil kopen of verkopen.

9 reacties

 • Leo Peeters

  2 jaar geleden
  De contradictie van een vastgoedmakelaar: 'wij kopen voor u aan de laagste prijs', en iets verder op de folder, 'wij verkopen voor u aan de hoogste prijs'. Ik vroeg aan een makelaar wat het nut is van zijn beroep: 'ha,' zei hij, 'zonder mijn toedoen zouden veel kandidaat kopers en verkopers zonder overeenkomst uit elkaar gaan.' Mijn antwoord: 'ja, en dan? Hoeveel kopers en verkopers komen achteraf niet tot de bevinding dat ze zich beter niet door hun makelaar hadden laten overhalen?
 • Leo Peeters

  2 jaar geleden
  De enige vraag die me interesseert wordt hier niet gesteld: wat is het nut van een vastgoedmakelaar gezien je notaris al het benodigde doet, als je dat wenst? Zelfs twee debielen kunnen van elkaar een huis kopen en verkopen; het enige waar ze zelf moeten uitkomen is de prijs. De vastgoedmakelaar: de enige verkoper ter wereld die geen garantie geeft op het product dat hij verkoopt.
 • Peter Van den broecke

  2 jaar geleden
  Iedereen kan bljkbaar immobielien worden
 • Johan Vervaeck

  2 jaar geleden
  Verhuren doe ik zelf. Verhuurkantoren verhuren zo hoog mogelijk om zo vlug mogelijk terug nieuwe huurders te kunnen introduceren om dan telkens een maand huur te kunnen aanrekenen. Het is dus niet hun bedoeling om menselijk te zijn, maar wel zoveel mogelijk inkomen te hebben, bij voorkeur op de rug van de huurder en als dat niet lukt, op de rug van de eigenaar. Afschaffen van die verhuurkantoren zou een mooie opkuis zijn en de zaken veel menselijker maken.
 • Jan hertogs

  2 jaar geleden
  Makelaars doen liever aan snelverkoop zonder advies voor de klant!
 1. IN BEELD. Kledingstijl van VRT-sportanker Catherine Van Eylen is al járen voer voor discussie
  Showbizz
  95

  IN BEELD. Kleding­stijl van VRT-sportanker Catherine Van Eylen is al járen voer voor discussie

  Hét gespreksonderwerp na de VRT-nieuwsuitzending van donderdagavond? Dat moet de opvallende outfit van nieuwsanker Catherine Van Eylen (50) geweest zijn. Haar kledingkeuze werd achteraf uitvoerig besproken op sociale media, maar het is zeker niet de eerste keer dat de outfits van de voormalig ‘Slimste Mens’-winnares voer zijn voor discussie. Wij doken het archief in en gingen op zoek naar enkele voorbeelden van haar veelbesproken kledingstijl.
 2. Bioscopen reageren met dubbel gevoel op beslissingen overlegcomité: “Dit is een geluk bij een ongeluk”
  FILM
  2

  Bioscopen reageren met dubbel gevoel op beslissin­gen overlegco­mité: “Dit is een geluk bij een ongeluk”

  Het Overlegcomité kwam deze voormiddag samen om de coronamaatregelen op scherp te stellen. Ze beslisten onder meer dat bioscopen mogen openblijven, op voorwaarde dat er minder dan 200 personen in de zaal zitten. Een opluchting voor de kleinere zalen, die er gisteren nog van uitgingen dat ze moesten sluiten. “We zijn relatief blij met deze beslissing, want nu mag er tenminste nog iets.” Toch is er een punt waar ze hun twijfels bijhebben. “Jambon sprak over een anderhalve meter afstand in bioscopen. Indien die maatregel er effectief komt, kan amper 30% van de zaalcapaciteit gebruikt worden. Financieel heeft dat zware repercussies.”