Vanessa Hudgens over haar relatie met Zac Efron: “We hadden ruzies op de set”

Vanessa Hudgens
Photo News Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens (30 heeft in een podcast terug gekeken op haar relatie met Zac Efron (31). De twee speelden een koppel in de Disney-films van High School Musical, maar waren ook in het echte leven een stelletje. Hudgens is voornamelijk dankbaar over die tijd, vertelt ze.

“Het gebeurde eigenlijk vanzelf”, zegt ze over het ontstaan van hun relatie. “Ik ben nog altijd heel blij dat we toen een relatie hadden. ‘High School Musical’ was een immens groot fenomeen en alle ogen waren op mij gericht. En het is gewoon een heel gek iets om te ervaren en door de relatie bleef ik stabiel en gegrond”, gaat ze verder. “Hij kon mij steunen, omdat hij hetzelfde meemaakte als ik.”

Zac Efron en Vanessa Hudgens in  2010.
ISOPIX Zac Efron en Vanessa Hudgens in 2010.

Al ging het niet altijd van een leien dakje. Volgens Vanessa was het ook ingewikkeld om een relatie te hebben met Efron. “Ik herinner me dat we weleens ruzie hadden tijdens repetities en dat onze regisseur dan vroeg: ‘Oh nee, gaat onze film nu stuklopen?’”, zegt ze. “Ik ben heel professioneel ingesteld, dus ik liet het voor wat het was en ging gewoon verder. En we hadden het opgelost. Ik denk dat die relatie me stabiel hield, omdat ik zo jong was.”

De twee acteurs begonnen hun relatie een jaar nadat de eerste film uitkwam, maar die liep vier jaar daarna stuk. Destijds vertelden ingewijden dat er “niets dramatisch” was gebeurd en dat geen van beiden een ander had. Intussen heeft Vanessa al jarenlang een relatie met acteur Austin Butler. Zac heeft meerdere relaties gehad en zou nu Olympisch zwemmer Sarah Bro aan de haak hebben geslagen.  
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Delphine Boonen

    Och Zac En Vanessa waren toch zo een mooi koppel! Echt spijtig