Vandaag op Instagram: een nieuw boek voor Bieke Ilegems, een verjaardag voor Ingeborg en een natte kus voor Jelle Cleymans

Instagram
Instagram Instagram
Elke dag valt er wat te beleven op Instagram. Blijft op de hoogte van alle BV-nieuwtjes via dit leuke overzicht.

Bieke Ilegems (46) is trots, want na haar eerste boek komt er nu ook een tweede uit. Het contract daarvoor is officieel getekend.

Here we go again... 💃

Een foto die is geplaatst door null (@biekeilegems) op

De sportieve kledinglijn van Elodie Ouedraogo (37) heeft heel wat succes. Samen met haar tweejarig zoontje Remus bezoekt de ex-atleet de fabriek waar de kleren worden gemaakt.

Zangeres Ingeborg (51) heeft de zon opgezocht in Fuerteventura. Ze vertrouwt haar volgers toe dat ze haar man, manager Roland Keyaert, dertig jaar kent, waarvan 21 jaar getrouwd. En dat hun zoon Robin de huwelijksverjaardag waarschijnlijk vergeten is.

Zanger Ian Thomas (20) liet onlangs optekenen dat hij het beu is een typetje te spelen. Hij wil weer helemaal zichzelf kunnen zijn. Daarbij zal zijn mama hem wel helpen. "Bedankt voor alles wat je me gegeven hebt, mama", zegt zijn tattoo.

Een foto die is geplaatst door null (@ianthomas) op

Vanavond neemt Eline De Munck (30) het in 'Boxing Stars' op tegen actrice Hilde De Baerdemaker. Voor Eline was het naar eigen zeggen "de zotste ervaring uit haar leven".

'Thuis'-Actrice Tina Maerevoet (33) heeft lang naar de liefde moeten zoeken, maar vond ze uiteindelijk toch bij de Antwerpse architect Dries Geysen . Zevenhonderd dagen zijn de tortelduifjes samen.

700 days of ❤️#inlovewithdgeysen #jamaatkegijookuweigenhashtag

Een foto die is geplaatst door null (@tinamaerevoet) op

Jelle Cleymans (32) heeft ongetwijfeld al heel wat kussen gekregen, maar zo'n natte... Van iemand met een snor dan nog.

Da’s pure liefde!

Een foto die is geplaatst door null (@jellecleymans) op
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.