Suzan & Freek
Volledig scherm
Suzan & Freek © Brunopress

Vanavond start Netflix-docu Suzan & Freek: “Onze mama’s hebben gehuild”

ShowbizzNederlands populairste duo Suzan & Freek stond vorig jaar 119 keer op de planken en hun eerste Sportpaleis wacht, maar vanavond toont het duo in een grootse Netflix-docu ook het leven achter de schermen. “Het was soms heel confronterend.”

0 reacties

 1. “Ik heb me nooit afgevraagd wat ik wilde doen”: 
trailer Pixar-animatiefilm ‘Elemental’ gelost
  Play
  Film

  “Ik heb me nooit afgevraagd wat ik wilde doen”: trailer Pixar-animatie­film ‘Elemental’ gelost

  Binnenkort is het zover: Pixar lost de gloednieuwe animatiefilm ‘Elemental'. Zoals de naam al doet vermoeden, draait de prent rond de vier elementen: water, aarde, vuur en lucht. De filmstudio maakt de fans alvast warm met bovenstaande trailer, waarin ze kennismaken met de twee hoofdfiguren: Ember (vuur) en Wade (water). Trekken tegenpolen elkaar aan? Maar ook, wat als ze de cruciale regel - ‘elementen niet mixen’ - doorbreken?
 2. Architect Vincent Van Duysen, vriend van vele celebs, duikt op met Jason Statham: “Ook Kanye West komt bij mij thuis langs”
  PREMIUM
  Showbizz
  9

  Architect Vincent Van Duysen, vriend van vele celebs, duikt op met Jason Statham: “Ook Kanye West komt bij mij thuis langs”

  De Vlaamse architect en interieurontwerper Vincent Van Duysen (61) heeft heel wat wereldberoemde vrienden. Kanye West komt er al tien jaar geregeld over de vloer, Julianne Moore is één van zijn beste vriendinnen en recent postte hij ook een foto waarop hij samen met acteur Jason Statham te zien is. Wie is de man precies, en hoe komt hij aan zo’n indrukwekkend netwerk?
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.