Van zedenfeiten verdachte bedenker van Ketnet-reeks #LikeMe verlost van enkelband

B.V.O - #LikeMe.
Fotomontage HLN B.V.O - #LikeMe.
De choreograaf die mee de Ketnet-reeks "#LikeMe" bedacht en die verdacht wordt van zedenfeiten, wordt vrijgelaten onder voorwaarden. Dat heeft de Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling vandaag beslist, meldt het parket-generaal. De man stond onder elektronisch toezicht, maar dat wordt nu dus opgeheven.

De raadkamer verwees B.V.O. twee weken geleden naar de correctionele rechtbank op verdenking van bezit van kinderporno, verkrachting en aanranding. Er is sprake van vier slachtoffers: drie minderjarigen en een meerderjarige. De feiten zouden van voor 2014 dateren. De choreograaf ontkent alle aantijgingen met klem.

De raadkamer wilde hem ook van zijn enkelband verlossen en hem vrijlaten onder voorwaarden, maar het parket ging in beroep. Vandaag verscheen B.V.O. voor de kamer van inbeschuldigingstelling en die besloot om zijn voorhechtenis op te heffen. Hij zat eerst twee maanden in de gevangenis en stond daarna nog drie maanden onder elektronisch toezicht.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.