Staf Coppens en gezin jagen hun droom na en openen een camping in Zweden.
Volledig scherm
PREMIUM
Staf Coppens en gezin jagen hun droom na en openen een camping in Zweden. © VTM

“Van toiletten kuisen tot de tuin onderhouden: ik ga het allemaal doen”: Staf Coppens en zijn gezin starten nieuw leven in Zweden

ShowbizzHij zette al twee kinderen op de wereld, maar het grootste avontuur van zijn leven begint volgende maand. Staf Coppens (39) verhuist met zijn gezin naar Zweden om hun jarenlange droom waar te maken: een camping uit de grond stampen. In alle rust en natuur, ver weg van het hectische België. “Een nieuw leven in het onbekende, en voorgoed. We hebben hier jaren over nagedacht.” Enkel om familie te zien en tv-programma’s op te nemen, want dat blijft Staf doen, zal het gezin nog op bezoek komen.

 1. Staf Coppens verhuist met gezin naar Zweden: Antwerpse Julie deed het hem voor. “Laat België los en geef je volledig over aan dit nieuwe land”
  PREMIUM

  Staf Coppens verhuist met gezin naar Zweden: Antwerpse Julie deed het hem voor. “Laat België los en geef je volledig over aan dit nieuwe land”

  Televisiemaker Staf Coppens maakte het net bekend: hij verhuist met zijn gezin dit jaar nog naar Zweden. Een gewaagde zet, die ook broer Matthias met verstomming slaat. De Antwerpse Julie Van Den Berghe (30) deed het hem voor: zij woont nu met vriend en zoontje in Stockholm. Haar plotse verhuis bleek over de hele lijn een positieve sprong in het onbekende, al wil ze Staf ook wel een paar gouden tips geven. “Denk niet: ‘in België deden we dat anders.’ Laat België los en geef je volledig over aan dit nieuwe, gelukzalige land.”
 1. Siska Schoeters te gast in 'Het huis': "Ik zag mezelf niet graag"
  Play

  Siska Schoeters te gast in 'Het huis': "Ik zag mezelf niet graag"

 2. Erik Van Looy verwelkomt actrice Jennifer Heylen in 'De Slimste Mens Ter Wereld'
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy verwelkomt actrice Jennifer Heylen in 'De Slimste Mens Ter Wereld'