Staf Coppens en gezin jagen hun droom na en openen een camping in Zweden.
Volledig scherm
PREMIUM
Staf Coppens en gezin jagen hun droom na en openen een camping in Zweden. © VTM

“Van toiletten kuisen tot de tuin onderhouden: ik ga het allemaal doen”: Staf Coppens en zijn gezin starten nieuw leven in Zweden

ShowbizzHij zette al twee kinderen op de wereld, maar het grootste avontuur van zijn leven begint volgende maand. Staf Coppens (39) verhuist met zijn gezin naar Zweden om hun jarenlange droom waar te maken: een camping uit de grond stampen. In alle rust en natuur, ver weg van het hectische België. “Een nieuw leven in het onbekende, en voorgoed. We hebben hier jaren over nagedacht.” Enkel om familie te zien en tv-programma’s op te nemen, want dat blijft Staf doen, zal het gezin nog op bezoek komen.

21 reacties

 • Karine Roeland

  6 maanden geleden
  Tranen op tv? De broertjes kunnen goed acteren. Je laten volgen door een cameraploeg die je betaald is niet echt emigreren en alles zelf doen.
 • Marc Van Rooy

  6 maanden geleden
  Veel succes, en wij willen zeker af komen! Wij zijn ook helemaal verliefd op Scandinavië. Al enkele keren een fietsvakantie gedaan in Denemarken en Zweden.
 • Mia Maussen

  6 maanden geleden
  succes stafke het zal wel lukken ginds .
 • Robert Swillen

  6 maanden geleden
  Geef je groot gelijk . Je bent jong en blijft niet bij de pakken zitten .want hier in België heeft de jeugd geen toekomst meer ,onze politiekers die denken alleen maar aan hun zelf .
 • beni verstraete

  6 maanden geleden
  Super een woord veel succes
 1. Van zingende kalkoen tot kabouters op eenwielers: deze Songfestival-acts doen ‘duivelse’ inzending van Cyprus verbleken
  Songfestival

  Van zingende kalkoen tot kabouters op eenwielers: deze Songfesti­val-acts doen ‘duivelse’ inzending van Cyprus verbleken

  Het Songfestival moet nog van start gaan, maar de eerste rel is nu al geboren. Streng religieuze christenen op Cyprus zijn woedend over de inzending van het land dit jaar. Die draagt de titel ‘El Diablo’, oftewel ‘De Duivel’ in het Spaans. Een inzending die in het oog springt dus, al kan opvallen uiteraard nooit kwaad tijdens het liedjesfestival. Dat kan met een klok van een stem of een klepper van een nummer, maar klaarblijkelijk ook op heel wat andere manieren...
 2. Staf Coppens verhuist met gezin naar Zweden: Antwerpse Julie deed het hem voor. “Laat België los en geef je volledig over aan dit nieuwe land”
  PREMIUM

  Staf Coppens verhuist met gezin naar Zweden: Antwerpse Julie deed het hem voor. “Laat België los en geef je volledig over aan dit nieuwe land”

  Televisiemaker Staf Coppens maakte het net bekend: hij verhuist met zijn gezin dit jaar nog naar Zweden. Een gewaagde zet, die ook broer Matthias met verstomming slaat. De Antwerpse Julie Van Den Berghe (30) deed het hem voor: zij woont nu met vriend en zoontje in Stockholm. Haar plotse verhuis bleek over de hele lijn een positieve sprong in het onbekende, al wil ze Staf ook wel een paar gouden tips geven. “Denk niet: ‘in België deden we dat anders.’ Laat België los en geef je volledig over aan dit nieuwe, gelukzalige land.”
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"