Exclusief voor abonnees

Van Rossems laatste interview met onze krant: "Mij krijgt ge nooit meer in den bak. Ik val nog liever dood"

Van Rossem ontving ons in zijn klein appartementje in Kapelle-op-den-Bos. Maar tijdens het gesprek zet hij ons woedend aan de deur - twee keer zelfs.
Jan De Meuleneir/Photo News Van Rossem ontving ons in zijn klein appartementje in Kapelle-op-den-Bos. Maar tijdens het gesprek zet hij ons woedend aan de deur - twee keer zelfs.
"No way dat ik ooit nog terug naar de gevangenis ga. Niet één dag." Jean-Pierre Van Rossem (73) tekende in november nog beroep aan tegen het vonnis dat de rechter uitsprak. Die veroordeelde de ex-beursgoeroe toen tot twee jaar cel voor fraude en oplichting. Van Rossem zelf ontkende dat hij geld verborg om een luxeleventje te kunnen leiden.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Willy Slachmuylders

    Hij kon de politiekers plat leggen ! Jean Marie De Decker heeft er wel een beetje van weg hoe hij over de politiek praat ! In de positieve zin natuurlijk ! Zulke mensen missen wij nog Recht voor de Raap !

  • jos hurkmans

    Prachtkerel Mooiste moment van de laatste uitzendingen was toen hij die idiote Coveliers aan de deur liet staan Gewoonweg prachtig