Exclusief voor abonnees

Van romantiek in Parijs tot ‘elk apart’: zo vieren onze BV’s Valentijn

Miss België Celine Van Ouytsel
Kevin Swijssen Miss België Celine Van Ouytsel
Ook bekend Vlaanderen baadt vandaag in de liefde. En ook al is het volgens de BV's - lekker cliché - alle dagen valentijn, ze laten zich de romantiek welgevallen. "Ons dochtertje steken we vanavond iets vroeger in bed."

Christoff & Ritchie: "Romantiek in Parijs"

Dieter Bacquaert

"Met z'n tweetjes naar Parijs voor twee dagen vol romantiek, lekker eten en gezellige wandelingen: dát is valentijn voor Ritchie en mij", zegt Christoff (43). "En dat hebben we dus al gedaan, want door onze drukke agenda's kunnen we het niet op de dag zelf vieren. Een cadeautje geef ik Ritchie wel nog, maar dat blijft een verrassing." Ook voor Christoff is het eigenlijk altijd valentijn. "Wij zeggen wel drie keer per dag 'I love you'." Ondertussen zijn de zanger en zijn vriend twee jaar verloofd, maar een trouwdatum hebben ze nog niet geprikt. "Als het juiste moment daar is, zullen we het weten. 't Is niet dat er een vervaldatum op onze verloving staat, hé."

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.