Doutzen Kroes tijdens de Parijse modeweek in januari 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Doutzen Kroes tijdens de Parijse modeweek in januari 2020. © Getty Images

Van publiekslieveling naar ‘viruswappie’: hoe supermodel Doutzen Kroes van haar troon viel

ShowbizzIn 2021 steeg de online haat tot een nieuw hoogtepunt. Favoriet doelwit bij onze noorderburen: supermodel Doutzen Kroes (36). Jarenlang publiekslieveling en de trots van de natie, tot ze zich publiekelijk outte als antivaxer. Ze trok (en trekt nog steeds) stevig van leer tegen ‘big farma’ en de regering, en maakt daarbij gebruik van cryptische, vaak bizarre boodschappen. Wat haar niet tegenhield om ondanks haar vermogen van zo’n 29 miljoen euro toch coronasteun aan te vragen. Een profiel van een gecanceld idool.

 1. “Mijn vader wordt ooit koning, dus pas maar op”: prins George waarschuwt zijn klasgenootjes
  Royalty
  13

  “Mijn vader wordt ooit koning, dus pas maar op”: prins George waarschuwt zijn klasgenoot­jes

  “Mijn vader wordt ooit koning, dus pas maar op”, waarschuwde de negenjarige prins George zijn klasgenootjes. Katie Nicholl beschreef het tafereel in haar boek ‘The New Royals’. De jongeman zou zich naar verluidt maar al te bewust zijn van zijn toekomstige koninklijke plichten. “Prins William en prinses Kate voeden hun kinderen op met het besef wie ze zijn en welke rol ze zullen erven.”
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.