Van populairste series naar de dop: Christel Domen al 4 jaar werkloos

Christel Domen is al 4 jaar werkloos.
LUKAS Christel Domen is al 4 jaar werkloos.
Actrice Christel Domen (55) kennen we van populaire Vlaamse tv-series als ‘Lili en Marleen’, ‘Familie’, ‘Danni Lowinski’, ‘Thuis’ en ‘Droge Voeding, Kassa 4'. Toch zit ze vandaag al 4 jaar zonder werk.

Ik ben teruggevallen op het minimum aan stempelgeld. En daar kan je niet van leven”, vertelt ze in Primo. 

Ze denkt dat haar gebrek aan rollen misschien te wijten is aan het feit dat ze zich niet meer in ‘het wereldje’ beweegt. “Lobbyen is ook niet mijn sterkste kant. De feestjes en ­premières, waar je veel collega’s ziet, schuim ik ook niet meer af. Het kost gewoon veel energie. En zo vergeten mensen uit het vak stilaan je gezicht.” 

Christel als Nathalie in ‘Familie’.
VTM Christel als Nathalie in ‘Familie’.
Christel als Nienke in ‘Lili en Marleen’.
VTM Christel als Nienke in ‘Lili en Marleen’.
Christel als Martine in ‘Thuis’.
© VRT - 2008 Christel als Martine in ‘Thuis’.
Christel als Martine in ‘Thuis’.
© VRT - 2008 Christel als Martine in ‘Thuis’.145 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Alfred Engelen

  oordelen en of veroordelen doet men niet, men kent de situatie van deze vrouw niet...men weet ook niet de juiste reden waarom ze geen rollen meer aangeboden krijgt en men weet ook niet waarom ze niet opteert om in een andere sector iets te gaan doen/proberen....DUS NEEN oordelen en veroordelen DOEN WIJ NIET!!

 • Roy Cooks

  Ze kan misschien eens proberen om ander werk te vinden?? (just an idea)

 • Davy Ringoet

  Tja, soms moet je dan eens jobs doen, die niet direct binnen je interesses en / of studies vallen. Van je passie / hobby je werk kunnen maken is spijtig genoeg slechts weinigen gegeven.

 • Saadia Sellak

  Ze kan misschien acteerlessen gaan geven of op een theaterschool werken. Er zijn meer dingen die ze in haar bereik kan doen.

 • Jan Pauwels

  Ik zou in de grond kruipen van schaamte. 4 jaar? Je meent het niet.