Van patser naar flik: Junes Lazaar krijgt een rol in ‘De Buurtpolitie’

RV
Junes Lazaar, de 31-jarige acteur en danser, die in het verleden deel uitmaakte van Baba Yega maar na wantoestanden uit de groep stapte, vervoegt vanaf september de cast van de VTM-reeks ‘De Buurtpolitie’. Daarin speelt hij Sami, de sportiefste agent van het korps.

Zijn personage neemt alle zaken bloedserieus, en zet soms zelfs zijn favoriete huisdier - een fret - in om een zaak op te lossen. “Roxy is gewoon mijn eigen fret”, verrast Junes. “Ik leer haar constant kunstjes aan, dus ik ben er zeker van dat ze haar rol tot een goed einde zal brengen. Ik hoop vooral dat het succes haar niet naar het hoofd stijgt.”

Junes schopte het in 2010 tot de finale van ‘So You Think You Can Dance’ en een jaar later veroverde hij samen met zijn dansbende Co.Lab een finaleplek in ‘Belgium’s Got Talent’. Alsof al dat dansgeweld nog niet genoeg is, brak hij vorig jaar door als acteur in ‘Patser’, de derde langspeelfilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah. “Bij ‘De Buurtpolitie’ kwam ik dan weer terecht dankzij mijn vriendschap met Nicoline Hummel (die een tijdlang Tineke speelde in de reeks, nvdr.). Zij gaf mijn naam door aan de producer, die me dan gevraagd heeft om auditie te komen doen. Cast en crew hebben me alvast met open armen ontvangen. Ik kijk geweldig uit naar het vervolg.”
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Mohamed Mak

  Goeie acteur

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Ik kijk niet naar programma's voor kinderen, die vinden dat tof. Als volwassen mens daar naar kijken vind ik een beetje onnozel.

 • Nikolaas Bouman

  Beetje een patser maar hij beslist een toffe gast.....

 • Kris Holvoet

  "De Buurtpolitie" Was zeer goed. Maar de laatste serie was toch zeer kinderlijk, niet voor volwassene om naar te kijken. Of gaat het om een kinderprogramma op dat uur 18u20.

 • patrick de smedt

  nee ik neem geen netflix zal wel naar die zever kijken !!!