rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Van onze eigen Belgische kust over Turkije tot het bella Italia: BV’s genieten à volonté van hun vakantie

BVHet was de afgelopen dagen bakken en braden in ons land, en ook de komende dagen belooft het zomers warm te worden. Wie gekozen heeft voor een staycation kan dus al zeker niet klagen. Maar de meeste mensen trekken duidelijk liever richting Frankrijk, Italië, Spanje of nog een heel stuk verder. Ook heel wat BV’s zijn met congé. En ze genieten er volop van, kijk maar. 

 1. 
Twitteraccount van Kanye ‘Ye' West geschorst na foto van hakenkruis en controversiële uitspraken: “Ik vind Hitler wel leuk”
  Celebrities
  18

  Twitter­ac­count van Kanye ‘Ye' West geschorst na foto van hakenkruis en controver­siële uitspraken: “Ik vind Hitler wel leuk”

  Rapper Kanye ‘Ye’ West (45) heeft voor de zoveelste keer controversiële uitspraken gedaan tijdens een interview. Dit keer had hij het over Hitler, en stelde hij dat we “de nazi’s niet constant zouden mogen dissen”. Intussen is de rapper ook verbannen van Twitter omdat hij een hakenkruis gepost had. Dat bevestigde topman Elon Musk.
 2. IN BEELD. “Allez les Belges!” Miss België-finalistes supporteren vanuit Egypte

  IN BEELD. “Allez les Belges!” Miss Bel­gië-finalistes supporte­ren vanuit Egypte

  Tricolore à volonté. In hun avondjurken en make-up, tot zelfs de handtassen toe. Aan onze missen zal de nederlaag van onze Rode Duivels niet gelegen hebben. Fotoshoots en andere Miss België-voorbereidingen werden speciaal on hold gezet om de match tegen Kroatië te kunnen volgen. Op groot scherm tussen de palmbomen van Sharm El Sheikh: zo moedigden de Miss België-finalistes hun voetballende landgenoten aan.