Exclusief voor abonnees

Van Moeder Teresa's weeshuis naar finale Mister Gay Belgium

KIREN LAUREYNS (26) IS EERSTE KANDIDAAT MET VERSTANDELIJKE BEPERKING

RV
Bekijk de groepsfoto van de finalisten voor Mister Gay Belgium 2019 en je aandacht wordt in die zee van wit meteen naar één gezicht getrokken. De 26-jarige Kiren Laureyns heeft Indische roots: hij werd door zijn adoptieouders uit het weeshuis van Moeder Teresa gehaald. "Homo, geadopteerd en een verstandelijke beperking: ik had wel een identiteitscrisis, ja."

Hij mag dan wel in de finale van Mister Gay Belgium staan, het pad ernaartoe liep niet over rozen voor Kiren Laureyns. Al sinds zijn geboorte in India, 26 jaar geleden, is hij noodgedwongen een vechter. "Mama heeft me afgestaan aan een non en is daarna vertrokken. Toen ik een jaar oud was, ben ik naar het weeshuis van Moeder Teresa in Calcutta verhuisd. Ze deed daar regelmatig een gebedje met alle kindjes, praatte met hen en wenste hen een betere toekomst toe."

Je hebt 27% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ilse Janssens

  Super trots op jou Kiren! Ik wil nog even vermelden dat hij prachtige foto's maakt. De trouwfoto's van onze dochter zijn geweldig...en de foto's die hij maakt voor Muzecal geven weer hoeveel talent Kiren heeft. Hij is ook nog een warme , lieve man en voor een goede massage ben je ook bij hem aan het juiste adres. Veel talenten

 • MarliesSchoefs

  succes

 • paul snemmel

  wat heeft het één met het ander te maken of wil men beweren dat hij slecht opgevoed werd