Peter Koelewijn
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Koelewijn © Hollandse Hoogte / Mario Nap Fotografie

Van Marco Borsato tot Danny de Munk: Peter Koelewijn werpt z’n licht op de schandaalsfeer in de Nederlandse showbizz

BVIn al zijn jaren in de rock-’n-roll was hij niet bepaald een toonbeeld van echtelijke trouw, zanger Peter ‘Kom van dat dak af’ Koelewijn (81). Vandaag, na een rijkgevuld leven, staat genieten met zijn huidige echtgenote Els (64) hoog op de agenda. Al kan hij het optreden nog altijd niet laten. “En de dood? Ach, hoe ouder ik word, hoe minder bang ik ervoor ben”, vertelt hij aan ‘Dag Allemaal’.

 1. Slachtoffer van Jimmy Savile openhartig over gruwelijk misbruik: “Geen ontsnappen aan. Ik ben jouw eigenaar”
  Celebrities
  1

  Slachtof­fer van Jimmy Savile openhartig over gruwelijk misbruik: “Geen ontsnappen aan. Ik ben jouw eigenaar”

  In de jaren 60 was hij een van de populairste dj’s van Groot-Brittannië. Een man met aanzien en heel wat banden in de hogere kringen. Maar toen hij in 2011 op 84-jarige leeftijd stierf, werd hij ontmaskerd als monsterlijke pedofiel die meer dan 500 slachtoffers maakte. Nu, meer dan tien jaar later, getuigt één van zijn slachtoffers voor het eerst sinds zijn ontmaskering. Haar verhaal vertelde ze aan ‘Mirror’.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 1. Na 'Rebel' kijken Adil El Arbi en Bilall Falah naar de toekomst: “We dromen van een musical”
  Play
  Showbits
  2

  Na 'Rebel' kijken Adil El Arbi en Bilall Falah naar de toekomst: “We dromen van een musical”

  Vanaf vandaag kan het grote publiek gaan kijken naar ‘Rebel’, de nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Falah, hun meest persoonlijke project. En dat niet alleen om het jongere broertje van Adil erin meespeelt. Het gaat over Belgische jongeren die zich in Syrië aansluiten bij IS en mee gaan vechten. Een oorlogsfilm dus, maar ook een musical. En toch wel heel merkwaardige combinatie. “Dit is nog nooit eerder gedaan en het proeft naar meer. Want ooit willen we ook een echte musical regisseren”, vertellen de twee in een nieuwe Showbits.
 2. Willy Sommers verraste Laura Tesoro met fles champagne aan boord van een vliegtuig: “Ik vond dat echt keilief!”
  Play
  BV

  Willy Sommers verraste Laura Tesoro met fles champagne aan boord van een vliegtuig: “Ik vond dat echt keilief!”

  In ‘Beste kijkers’ vraagt Nathalie Meskens aan Sam Gooris, Laura Tesoro en Jens Dendoncker naar straffe vliegtuigverhalen, waarop Tesoro zich een leuk verhaal herinnert. Zo zou Willy Sommers haar verrast hebben met een fles champagne aan boord van een vliegtuig, toen ze tussenin de opnames van ‘Tien om te zien’ op reis ging naar Spanje. “We kregen toen een mandje met daarbij een kaartje van Willy en zijn familie die ons een fijne vakantie toewensten”, vertelt Laura. Ze vervolgt: “Het was wel een héél vroege vlucht, dus we zaten daar toen al met champagne. Maar dat was top! Ik vond dat keilief.”
 3. Op de eerste rij met Janet Jackson: prinses Charlene van Monaco duikt op tijdens Paris Fashion Week
  Play
  Royalty

  Op de eerste rij met Janet Jackson: prinses Charlene van Monaco duikt op tijdens Paris Fashion Week

  Prinses Charlene (44) was lange tijd van het toneel verdwenen, maar de laatste weken schittert ze weer als vanouds. Deze week bracht ze een verrassingsbezoek aan de modeweek in Parijs, haar eerste uitje naar de Franse hoofdstad in vier jaar tijd. Charlene ging onder meer kijken naar de show van het Zwitserse modelabel Akris en ook bij Louis Vuitton zat ze op de eerste rij. De prinses werd er omringd door goed gezelschap: onder andere zangeres Janet Jackson en acteur Jaden Smith zaten op dezelfde rij. “Fijn om weer in Parijs te zijn”, schreef Charlene op Instagram.