Sylvie Meis.
Volledig scherm
PREMIUM
Sylvie Meis. © EPA

Van “knappe girl next door” tot “fake trut en golddigger”: waarom Nederland Sylvie Meis zo lijkt te haten

ShowbizzVan “meedogenloze golddigger” tot “fake trut”: sociale media ontploffen wanneer Sylvie Meis (42) haar gezicht laat zien op de Nederlandse televisie. Afgelopen weekend was het weer prijs toen de ex van voetballer Rafael van der Vaart (37) te gast was in een talkshow. Hoe komt het dat de in Duitsland razend populaire blondine in haar geboorteland Nederland soms wel de meest gehate vrouw ter wereld lijkt? 

4 reacties

 • Anita KEMPENEERS

  8 maanden geleden
  Jalousie ten top. Waarom zou je een arme sukkelaar nemen? Leef gewoon je leven en doe wat je wilt. Roddelen doen ze sowieso.
 • Daa Peeters

  8 maanden geleden
  Toont ook iets over 'de Nederlander'. Op zich zijn het best wel jaloerse mensen, zeker als het om geld gaat. Ik volg Sylvie al jaren en ik kan geen enkele BV of ex-BV die zo behandeld wordt als zij.
 • raf peeters

  8 maanden geleden
  Correctie ,in Duitsland is ze ook niet meer welkom.RTL heeft haar ook bedankt en Lets Dance presenteren of Duitsland supertalent behoren ook tot verleden tijd.
 • Harmen van den Heuvel

  8 maanden geleden
  Midden jaren 2007- 2012 kwam ik zeer veel in Duitsland. Silvie was daar erg geliefd in die tijd. Via het programma DSDS ook wegens haar zuivere Duitse uitspraken. Maar langzaam maar zeker knapten de Duitsers ook af. Zeker na haar scheiding met Rafael. In de Telegraaf is elke kus en elke vriend uitgebreid vastgelegd Allemaal veel te veel in de kijker gestaan Elk vriendje die ze had viel wel op dat het allemaal de rijkere soort was.
 1. Sylvie Meis wil niets meer zeggen in de Nederlandse media: “In Duitsland heb ik meer rust”
  Showbizz

  Sylvie Meis wil niets meer zeggen in de Nederland­se media: “In Duitsland heb ik meer rust”

  Sylvie Meis houdt haar privéleven bewust uit de media. De presentatrice heeft naar eigen zeggen geleerd van het verleden en houdt daarom haar lippen stijf op elkaar als het gaat om haar verloving. “Ik bescherm zo mijn relatie. Ik neem het heel serieus", zegt Sylvie tegen het Duitse GALA. "We hebben een bevestiging van onze verloving gegeven maar daar willen we het bij laten. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel, heel gelukkig ben."
 2. Beroemde lieven, vechtscheidingen en carrière in het slop: zo gaat het anno 2021 met de cast van ‘Dawson’s Creek’
  TV

  Beroemde lieven, vechtschei­din­gen en carrière in het slop: zo gaat het anno 2021 met de cast van ‘Dawson’s Creek’

  Het is ondertussen al meer dan 17 jaar geleden dat de laatste aflevering van ‘Dawson’s Creek’ uitgezonden werd, maar bij Netflix besloten ze om de ooit zo populaire serie vanonder het spreekwoordelijke stof te halen. Alle zes seizoenen staan vanaf vandaag op het platform, en voor de gelegenheid doken wij het in leven van de acteurs die Joey, Dawson, Pacey en co vertolkten. Hoe gaat het vandaag de dag met hen?
 1. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'

 2. Gene Thomas’ droom komt uit tijdens ritje in Opel Manta maar dan begint die plots hevig te roken...
  Play
  Groeten uit

  Gene Thomas’ droom komt uit tijdens ritje in Opel Manta maar dan begint die plots hevig te roken...