Gloria Monserez
Volledig scherm
PREMIUM
Gloria Monserez © SBS

Van Ketnet tot ‘De Slimste Mens’: wie is Gloria Monserez? “Ik bleit elke dag, en dat is goed voor mij”

ShowbizzHet gaat hard voor Gloria Monserez (20) in ‘De Slimste Mens’. Ze maakt indruk met haar verrassend uitgebreide kennis, maar ook met haar ontwapenende eerlijkheid en gevatte humor. Een natuurtalent op het scherm, die het van geen vreemde heeft. Dankzij haar bekende mama groeide ze op in het wereldje en kwam ze al snel bij Ketnet terecht — waar ze een vliegende start nam. Een portret van dé reizende ster in showbizzland, die ook de donkere kantjes van het leven al leerde kennen. “Plots werd ik aangeraakt op plekken die ik niet wou.”

4 reacties

 • Leopold Einstein

  3 maanden geleden
  Volledig akkoord wat haar uitstraling betreft maar ze mag wel haar vingernagels beter verzorgen.
 • Wouter Van de Walle

  3 maanden geleden
  Ik word zelf opgewekt als ik haar bezig zie en hoor, zalige madam
 • Jacques Leonard

  3 maanden geleden
  Mejuffrouw Gloria Monserez, vertegenwoordigt de hedendaagse generatie van de jonge vrouwen. Mag toch? Het rollenpatroon behoort gelukkig tot het verleden. Ze is slim en mondig. Over schoonheid ga ik me niet uitdrukken, dat zou ouderwets zijn. Maar van mij krijgt ze alvast een dikke tien. Vrouwen waren er in mijn generatie om het huishouden te doen en kinderen op te voeden. Gelukkig hoort dat tot het verleden. Een doorzetter, volhouden.
 • Ronny Cockuyt

  3 maanden geleden
  Dat meisje is echt een verrijking op het scherm,ze straalt iets uit dat je niet veel ziet op tv, met de voetjes op de grond, super positieve uitstraling, is het beste dat we al gezien hebben in de slimste mens,een mens zou er echt zelf opgewekt worden van haar te zien,echt een topmeid.