Gloria Monserez
Volledig scherm
PREMIUM
Gloria Monserez © SBS

Van Ketnet tot ‘De Slimste Mens’: wie is Gloria Monserez? “Ik bleit elke dag, en dat is goed voor mij”

ShowbizzHet gaat hard voor Gloria Monserez (20) in ‘De Slimste Mens’. Ze maakt indruk met haar verrassend uitgebreide kennis, maar ook met haar ontwapenende eerlijkheid en gevatte humor. Een natuurtalent op het scherm, die het van geen vreemde heeft. Dankzij haar bekende mama groeide ze op in het wereldje en kwam ze al snel bij Ketnet terecht — waar ze een vliegende start nam. Een portret van dé reizende ster in showbizzland, die ook de donkere kantjes van het leven al leerde kennen. “Plots werd ik aangeraakt op plekken die ik niet wou.”

4 reacties

 • Leopold Einstein

  1 jaar geleden
  Volledig akkoord wat haar uitstraling betreft maar ze mag wel haar vingernagels beter verzorgen.
 • Wouter Van de Walle

  1 jaar geleden
  Ik word zelf opgewekt als ik haar bezig zie en hoor, zalige madam
 • Jacques Leonard

  1 jaar geleden
  Mejuffrouw Gloria Monserez, vertegenwoordigt de hedendaagse generatie van de jonge vrouwen. Mag toch? Het rollenpatroon behoort gelukkig tot het verleden. Ze is slim en mondig. Over schoonheid ga ik me niet uitdrukken, dat zou ouderwets zijn. Maar van mij krijgt ze alvast een dikke tien. Vrouwen waren er in mijn generatie om het huishouden te doen en kinderen op te voeden. Gelukkig hoort dat tot het verleden. Een doorzetter, volhouden.
 • Ronny Cockuyt

  1 jaar geleden
  Dat meisje is echt een verrijking op het scherm,ze straalt iets uit dat je niet veel ziet op tv, met de voetjes op de grond, super positieve uitstraling, is het beste dat we al gezien hebben in de slimste mens,een mens zou er echt zelf opgewekt worden van haar te zien,echt een topmeid.
 1. GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”
  PREMIUM
  TV
  2

  GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”

  Verliefd, verloofd, getrouwd... de meeste koppels doen er jaren over, maar de tortelduiven uit dit gloednieuwe VTM-programma fiksen de klus in een etmaal. In de eerste aflevering vroeg Jen z'n geliefde Meryl ten huwelijk en volgde er 24 uur later al een zeemzoet jawoord op het strand in Senegal. De ceremonie werd in goede banen geleid door Ruth Beeckmans (40), die zo terugkeert naar het kleine scherm nadat ze vorig jaar haar eigen grote liefde verloor. Een rentree die ons instant gelukkig maakte, maar was het programma zelf ook te pruimen? “De Oost-Vlaamse Meryl snikte zonder ophouden, al kwam dat misschien ook omdat haar drie (plus)kinderen blijkbaar niet uitgenodigd waren op de huwelijksceremonie.”
 2. Voor vijf euro krijgen fans toegang tot WhatsApp-groep van Laura Tesoro: “Ik wil ze meenemen achter de schermen”
  BV

  Voor vijf euro krijgen fans toegang tot Whats­App-groep van Laura Tesoro: “Ik wil ze meenemen achter de schermen”

  Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een tournee doorheen Vlaanderen? Voor fans van Laura Tesoro (26) hebben we alvast goed nieuws. De zangeres neemt haar volgers, samen met haar crew en manager, mee in een WhatsApp-groep. Op deze manier wil Laura haar publiek een unieke blik achter de schermen geven. “Vijf euro is toegankelijker dan de kostprijs van een concertticket.”