Van jou voor 1,7 miljoen euro: draaiend huis te koop in ‘Costa Belgica’

TVHet bestaat blijkbaar. Een huis dat 360 graden rond zijn as kan draaien. Maandagavond krijgt de Vlaamse makelaar Arjen Spittael in ‘Costa Belgica’ een rondleiding om het exclusieve pand in Marbella te verkopen. Al moet je er wel wat voor over hebben, want er hangt een prijskaartje van 1,7 miljoen euro aan vast.

 1. Kim Kardashian huurt privépianist in voor kerstperiode: “Is Spotify niet goed genoeg?”
  Celebrities

  Kim Kardashian huurt privépia­nist in voor kerstperio­de: “Is Spotify niet goed genoeg?”

  Kim Kardashian (42) en haar kinderen maken zich klaar voor de kerstperiode op een extravagante manier te vieren. Op sociale media laat de realityster al haar decoraties zien en toont ze ook de privépianist die ze een maand lang heeft ingehuurd om kerstliedjes te spelen. Op die manier wil ze haar kinderen rust geven tijdens de drukke ochtenden. Mensen op sociale media spotten echter vooral met het idee: “Sinds wanneer is Spotify niet goed genoeg meer?”
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. IN BEELD. Metejoor trekt gevangenisplunje aan voor nieuwste videoclip en transformeert in vechtersbaas
  Muziek

  IN BEELD. Metejoor trekt gevangenis­plun­je aan voor nieuwste videoclip en transfor­meert in vechters­baas

  Een half miljoen streams, op amper twee weken tijd. Een stek in de hoogste regionen van de Ultratop. ‘Wat Wil Je Van Mij’, de nieuwe single van Joris ‘Metejoor’ Van Rossem, toont zich alweer een prijsbeest. Vandaag lost de zanger de bijhorende videoclip, én gunt hij HLN een exclusieve blik achter de schermen. “Ik heb me serieus moeten inleven”, klinkt het.