Rapper Lil Kleine zat twee weken geleden vast op verdenking van mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes.
Volledig scherm
Rapper Lil Kleine zat twee weken geleden vast op verdenking van mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. © ANP Kippa

Van het zonnige Ibiza naar de kille cel: Lil Kleine zit de komende veertien dagen weer vast

ShowbizzAmper geland vanuit Ibiza en hij mag zijn strandkledij al inruilen voor een gevangenisplunje. Lil Kleine (27) gaat in ieder geval voor veertien dagen terug achter slot en grendel na de vermeende mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes (32). Dat oordeelde de Nederlandse rechtbank maandag in hoger beroep. “De raadkamer ziet voldoende ernstige bezwaren om hem langer vast te houden.”

3 reacties

 • louis traets

  9 maanden geleden
  Maak er maar ineens 14 jaar van
 • willy zachel

  9 maanden geleden
  Goed zo en terecht is gewoon onverbeterlijk krapuul.
 • Jean Vingtcent

  9 maanden geleden
  Vast houden. Zo een gast deugd niet. Zwakken slaan is makkelijk. Tijd om te bloeden gast!
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.