Volledig scherm
© Instagram

Van het parfumflesje van Drake tot de rugtattoo van Pommeline: dit zijn de opmerkelijkste tatoeages van BV’s en celebrities

ShowbizzBrooklyn Beckham (21) pakte eerder deze week uit met een opvallende tattoo op de achterkant van zijn nek: hij liet er een liefdesbrief van zijn verloofde Nicola Peltz tatoeëren. Al is hij lang niet de enige celebrity met wat opvallende inkt op het lijf. Van het parfumflesje van Drake tot de getatoeëerde billen van Cheryl Cole: dit zijn de opmerkelijkste celebtattoos op een rijtje.

3 reacties

 • Rudy Hendrickx

  4 weken geleden
  prachtig gewoonweg. spijtig dat de boomers blijven vastzitten in het verleden
 • Mia Debacker

  4 weken geleden
  Die psycholoog snapt er niks van...
 • piet devlieger

  1 maand geleden
  Wat bezielt die mensen toch om zich vrijwillig zo te laten toetakelen ? Een psycholoog (een echte) zei me ooit eens : 'elke tattoo of piercing is een wanhopige schreeuw om aandacht'. Ik begin het echt te geloven.
 1. Testament van overleden prins Bernhard zet Nederland op stelten: minnares erfde meer dan koningin Juliana
  Royalty

  Testament van overleden prins Bernhard zet Nederland op stelten: minnares erfde meer dan koningin Juliana

  De Nederlandse prins Bernhard mag in 2004 dan wel al overleden zijn, maar zijn persoonlijk testament zorgt momenteel voor heel wat opschudding bij onze noorderburen. Het document, dat zo’n beetje zijn levenswerk werd, doet een boekje open over de verhoudingen binnen de familie. Zo zou één van zijn minnaressen bijvoorbeeld meer gekregen hebben dan oud-koningin Juliana.
 2. Prins Harry en Meghan achterna? Koningin Paola gooit alles op tafel in nieuwe docu: “Het paleis werkt hier niet aan mee”
  Royalty
  1

  Prins Harry en Meghan achterna? Koningin Paola gooit alles op tafel in nieuwe docu: “Het paleis werkt hier niet aan mee”

  Werd koningin Paola (83) geïnspireerd door de plannen van de Britse prins Harry en Meghan Markle om in een tv-interview haar verhaal te vertellen? Het zou zowaar kunnen, nu blijkt dat er in alle stilte gewerkt wordt aan een nieuwe documentaire rond de echtgenote van koning Albert. Later dit najaar zal de 83-jarige Paola “onomwonden” haar levensverhaal vertellen op het kleine scherm, iets wat nooit eerder is gebeurd in ons land. Voelen koning Filip en koningin Mathilde het zweet nu uitbreken?
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen