Bazart op de rode loper van de MIA's.
Volledig scherm
Bazart op de rode loper van de MIA's. © JAMESARTHUR

Van Gucci tot trainingsbroek: dit was de rode loper van de MIA's 2018

Vanavond vinden de MIA's plaats in Paleis12 in Brussel. Op de rode loper toonden de aanwezige BV's alvast hun outfits.

9 reacties

 • Johan Vandevelde

  5 jaar geleden
  Bazart, de meest overroepen Belgische groep ooit. Kunnen die zagen ... Clouseau is er niks tegen.
 • Jack Dereder

  5 jaar geleden
  Leuk dat de MIAs eens iets anders zijn dan de grijze muizen die ik op straat zie lopen en overal commentaar op hebben, omdat het er niet zo grijs, goedkoop en uniform eruirt ziet.
 • Thierry Piette

  5 jaar geleden
  Velen zijn zich toch niet bewust dat wanneer je naar een gala gaat, dat je dan ook je kledij moet aanpasen. Sommigen die hier afgebeeld zijn, zijn zo gekleed om rechtstreeks naar de eerste beste chirofuif te gaan.
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  De meesten zien er gewoonweg belachelijk uit.
 • Nele De spiegeleer

  5 jaar geleden
  Een pak van gucci? Dacht dat het een bling bling pyama was....
 1. Hanne, Marthe en Julia blikken terug op hun prille begin als K3’tje: “We hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”
  Play
  TV

  Hanne, Marthe en Julia blikken terug op hun prille begin als K3’tje: “We hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”

  Zingen, dansen en acteren. Ondertussen weet heel Vlaanderen wat voor talenten Hanne, Marthe en Julia zijn. Maar ooit begonnen ze elk op hun beurt met een bang hartje als lid van K3. In de eerste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ blikken de dames terug op het prille begin van hun carrière. Hanne en Marthe wonnen ‘K3 Zoekt K3’ en werden meteen in het diepe gegooid. “Ik heb de beelden van ons eerste concert lang niet willen zien. Het is zo gek wat ons allemaal is overkomen”, vertelt een emotionele Hanne. “Ik weet nog dat wij achter de schermen stonden en hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”, vult Marthe aan. Op twee weken tijd gaven de K3'tjes 18 optredens in de Lotto Arena. Iets wat Jente van Portland nauwelijks kan geloven:“Are you kidding me?!”
 2. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 3. Ruth Beeckmans na moeilijke periode opnieuw te zien als actrice in ‘Aller/Retour’: “Ik zal nooit 100% terug zijn”
  Play
  Showbits
  6

  Ruth Beeckmans na moeilijke periode opnieuw te zien als actrice in ‘Aller/Retour’: “Ik zal nooit 100% terug zijn”

  Ruth Beeckmans is terug van weggeweest. Na een turbulente periode was ze eerder al te zien als presentatrice op VTM, maar nu ook opnieuw als actrice. Ruth scoorde de hoofdrol in de nieuwe langspeelfilm ‘Aller/Retour’. Een feelgoodfilm over een vrouwelijke truckchauffeur die een onverwachte vriendschap sluit met een transmigrant. Showbits-reporter Senne was aanwezig op de première om te vragen hoe het nu met de actrice gaat.