Op Throwback Thursday gingen twintigers en dertigers los op muziek van K3, Plop en Spring. Een gelijkaardig feest – de Studio 100 Rewind Party – zou normaal dit weekend plaatsvinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Op Throwback Thursday gingen twintigers en dertigers los op muziek van K3, Plop en Spring. Een gelijkaardig feest – de Studio 100 Rewind Party – zou normaal dit weekend plaatsvinden. © DBA

Van de Studio 100 Rewind Party tot de ‘W817'-film: waarom we zonder gêne onze liefde voor K3 en Spring tonen

ShowbizzZe kochten massaal tickets, keken er maanden naar uit en waren collectief teleurgesteld toen de Studio 100 Rewind Party - met Spring op de affiche - op het laatste moment afgelast werd. En ook de nieuwe ‘W817'-film, die woensdag officieel in première gaat, wist voor de start van de productie al 56.000 kaartjes te verkopen. Twintigers en dertigers outen zich tegenwoordig zonder gêne als fan van tv-reeksen en muziekgroepen waar ze eigenlijk veel te oud voor zijn. Waarom schamen we ons daar niet (meer) voor?

0 reacties

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Kanye West aanwezig op verjaardagsfeest van zijn dochter, dankzij Travis Scott
  Celebrities

  Kanye West aanwezig op verjaar­dags­feest van zijn dochter, dankzij Travis Scott

  Kanye (44) strikes again. Afgelopen weekend haalde hij nog stevig uit naar zijn ex Kim Kardashian (41) en insinueerde hij in een interview dat zij hem weghoudt van hun kinderen. Maar zaterdag was hij wel degelijk aanwezig op het verjaardagsfeestje van hun dochter Chicago (4), al was dat niet dankzij Kim. Het was rapper Travis Scott, die samen is met de zus van Kim, Kylie Jenner, die hem het adres en uur van het feestje had doorgestuurd.