Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

Van dakloos in Brussel tot topmodel en muzikale ster in wording. Lous and the Yakuza: “Schoonheid is relatief. In Afrika vinden ze mij te dun”

ShowbizzHet is een levensverhaal dat klinkt als een Hollywoodfilm. Oorlogsvluchteling als kind, dakloos in Brussel als jongvolwassene, maar vandaag als muzikaal exportproduct ‘the next big thing’ en bovendien creatieve schoonheidskoningin. Welkom in de wondere wereld van Lous and the Yakuza. “Het verschil is gigantisch. Vroeger leefde ik op straat en nu woon ik in een penthouse met een grote koelkast die mijn vrienden elke dag plunderen.”

 1. Bekende gezichten in het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’: de ex van Kathleen Aerts en ‘Blijven slapen’-deelnemers
  TV
  1

  Bekende gezichten in het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’: de ex van Kathleen Aerts en ‘Blijven sla­pen’-deelnemers

  Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is nog niet eens begonnen, maar rolt nu al serieus over de tongen. Niet alleen het vernieuwde concept, maar ook de toekomstige bruiden en bruidegoms worden onthaald. Bij die laatste groep zit iemand opvallend: Joren Dumont (36), de ex van Kathleen Aerts (44). En ook twee andere gezichten zouden wel eens een belletje kunnen doen rinkelen.
 2. Bende volgt Mariah Carey op sociale media en breken in wanneer ze niet thuis is
  Celebrities

  Bende volgt Mariah Carey op sociale media en breken in wanneer ze niet thuis is

  De politie van Sandy Spring in de Amerikaanse staat Georgia heeft een onderzoek gestart nadat er is ingebroken in het huis van Mariah Carey (53). De zangeres kocht het huis in 2021, maar de laatste maanden wordt er in Sandy Spring meer en meer ingebroken. De diensten gaan ervan uit dat het gaat om een bende die bekende mensen als doelwit neemt. Ze volgen hen op sociale media en slaan toe wanneer de sterren niet thuis zijn.