Onder andere Roel Vanderstukken, Andy Peelman en Margriet Hermans delen in Dag Allemaal hun mening over het verplichten van vaccinaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder andere Roel Vanderstukken, Andy Peelman en Margriet Hermans delen in Dag Allemaal hun mening over het verplichten van vaccinaties. © Ghyselinck

Van ‘baas over eigen lijf’ tot ‘weigeraars zijn potentiële moordenaars’: zo denken onze BV’s over verplichte vaccinaties

ShowbizzNu cijfers weer torenhoog zijn en de maatregelen aangescherpt worden, klinkt de roep om verpliche vaccinaties steeds luider. Vorige week vond ruim zes gevaccineerden op tien vinden dat de coronaprik verplicht zou moeten zijn. Dat betekent dat vier op tien vinden van níet. Ook bij onze BV’s zijn de meningen verdeeld, zelfs bij hen die zelf geveld werden door het virus. Onder meer Roel Vanderstukken, Marijn Devalck, Joyce De Troch en Bart Kaëll geven hun mening. “Wie in crisistijd niet solidair wil zijn, moet daar maar de gevolgen van dragen.”

11 reacties

 • Roel Hendrickx

  2 maanden geleden
  Waarom zou een alleenstaande invalide man niet mogen worden opgenomen worden in het ziekenhuis? Omdat hij niet is gevaccineerd of omdat er te veel covid patiënten in het ziekenhuis liggen?
 • Levi Schrijvers

  2 maanden geleden
  Waarom zou ik geen recht op zorg hebben alsnog me niet laat vaccineren? Ik betaal mijn belastingen mijn jaarlijkse bijdragen en mijn ziekenkas…
 • Guido Gilissen

  2 maanden geleden
  Wie zich niet wil laten vaccineren, bewijst zijn/haar gebrek aan solidariteit met onze samenleving. Maar als hij/zij zelf beroep moet doen op de solidariteit van diezelfde samenleving, moet dat zondermeer kunnen. Dit kan dus echt niet. Ik pleit er dan ook voor dat de niet-gevaccineerden zelf voor het grootste deel van de kosten opdraaien wanneer zij omwille van Covid-19 in een ziekenhuis belanden.
 • WALTER MENSAERT

  2 maanden geleden
  Het vaccin werkt ! Vraag het aan de zorgverleners in het hospitaal en niet aan facebook
 • Christian Deckers

  2 maanden geleden
  Solidair zijn is tegenwoordig: je tegen je wil laten prikken, zodat de op-prik-gestelden zo weinig mogelijk hinder hebben van het fenomeen en hun gedrag - wat an sich dé grootste oorzaak van verspreiding is - niet hoeven aan te passen. Dus kunnen blijven reizen, massaal uitgaan, feesten enz. Er zijn ook mensen die met minder genoegen nemen, gewoontegetrouw thuisblijven en dus de MINSTE verspreiding veroorzaken. Ik begrijp niet dat men die mensen nog maar durft aanspreken. Hallucinant!
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Netflix stelt teleur met groei nieuwe abonnees, aandeel keldert

  Netflix stelt teleur met groei nieuwe abonnees, aandeel keldert

  Streamingdienst Netflix heeft in het vierde kwartaal minder nieuwe abonnees binnengehaald dan analisten op Wall Street hadden verwacht. In het derde kwartaal had Netflix nog veel succes met de Zuid-Koreaanse thrillerserie ‘Squid Game’ en het bedrijf kwam in de afgelopen periode met een hoop nieuwe series en films naar buiten. Op de beurs in New York verloor het aandeel Netflix vrijdag bij opening van de handel meer dan 20 procent.