Onder andere Roel Vanderstukken, Andy Peelman en Margriet Hermans delen in Dag Allemaal hun mening over het verplichten van vaccinaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder andere Roel Vanderstukken, Andy Peelman en Margriet Hermans delen in Dag Allemaal hun mening over het verplichten van vaccinaties. © Ghyselinck

Van ‘baas over eigen lijf’ tot ‘weigeraars zijn potentiële moordenaars’: zo denken onze BV’s over verplichte vaccinaties

ShowbizzNu cijfers weer torenhoog zijn en de maatregelen aangescherpt worden, klinkt de roep om verpliche vaccinaties steeds luider. Vorige week vond ruim zes gevaccineerden op tien vinden dat de coronaprik verplicht zou moeten zijn. Dat betekent dat vier op tien vinden van níet. Ook bij onze BV’s zijn de meningen verdeeld, zelfs bij hen die zelf geveld werden door het virus. Onder meer Roel Vanderstukken, Marijn Devalck, Joyce De Troch en Bart Kaëll geven hun mening. “Wie in crisistijd niet solidair wil zijn, moet daar maar de gevolgen van dragen.”

12 reacties

 • paul vdkerckhove

  1 jaar geleden
  De techniek en samenstelling van de vaccins en de medicatie van veel toekomstige en nieuwe geneesmiddelen is tegen kanker hebben veel met elkaar gemeen . Zullen we dan maar ons niet laten behandelen en sterven uit principe ?
 • Roel Hendrickx

  1 jaar geleden
  Waarom zou een alleenstaande invalide man niet mogen worden opgenomen worden in het ziekenhuis? Omdat hij niet is gevaccineerd of omdat er te veel covid patiënten in het ziekenhuis liggen?
 • Levi Schrijvers

  1 jaar geleden
  Waarom zou ik geen recht op zorg hebben alsnog me niet laat vaccineren? Ik betaal mijn belastingen mijn jaarlijkse bijdragen en mijn ziekenkas…
 • Guido Gilissen

  1 jaar geleden
  Wie zich niet wil laten vaccineren, bewijst zijn/haar gebrek aan solidariteit met onze samenleving. Maar als hij/zij zelf beroep moet doen op de solidariteit van diezelfde samenleving, moet dat zondermeer kunnen. Dit kan dus echt niet. Ik pleit er dan ook voor dat de niet-gevaccineerden zelf voor het grootste deel van de kosten opdraaien wanneer zij omwille van Covid-19 in een ziekenhuis belanden.
 • WALTER MENSAERT

  1 jaar geleden
  Het vaccin werkt ! Vraag het aan de zorgverleners in het hospitaal en niet aan facebook