Kristof Ghyselinck/Dieter Bacquaert - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck/Dieter Bacquaert - Fotomontage HLN

Van 10 tot 34 jaar verschil: op de liefde van deze 19 bekende koppels staat geen leeftijd

Koppels met een groot leeftijdsverschil, kan dat werken? Op ware liefde staat geen leeftijd, zegt de ene. Óóit wreekt het zich, meent de andere. Deze 19 bekende koppels kennen de valkuilen, maar overwonnen ze.

102 reacties

 • Patrice De Meyer

  10 maanden geleden
  Laat ons eerlijk wezen: leeftijd speelt wel een rol. Lees eens de wensen op de datingsites: vrouwen zoeken vaak mannen van dezelfde leeftijd of ouder, mannen vaak vrouwen die jonger zijn. Als leeftijd echt geen rol zou spelen, zou dat er niet zijn. Laten we elkaar geen fabeltjes wijs maken: ook met de grootste geestelijke overeenkomst zal een man niet gauw vallen op een dame van pakweg 10,20 jaar ouder. Dus blij dat hier ook enkele dames in staan met jongere mannen.
 • Bruno Zonnekeyn

  3 jaar geleden
  Jacqueline Bax, wat een dom antwoord heb jij geformuleerd. Uw ouders die 10 jaar verschillen en uw moeder die nu beseft dat het leeftijdsverschil haar parten speelt. Weet (en ik hoop van niet voor u) dat uw man morgen iets voorkrijgt en hulpbehoefte nodig heeft, wat is dan uw antwoord hierop. Jullie verschillen niets in leeftijd en toch kan zoiets gebeuren. Dus wat je komt te vertellen raakt kant nog wal. Dom, dom, dom.
 • Bruno Zonnekeyn

  3 jaar geleden
  Mijn vrouw en ik, 34 jaar verschil, gelukkig getrouwd. Iedereen die me vraagt hoe oud ik ben, verschieten enorm van mijn leeftijd en zeggen me dat ze me maar max 20 jaar ouder schatten dan mijn vrouwtje. Samen hebben we 2 dochters (6&5) en een zoon van 10. We zijn gelukkig en van leeftijdsverschil hebben we momenteel geen probleem. Voor het geld moest ze me niet nemen want dat had/heb ik niet. Liefde en gelukkig zijn met wat we hebben is alleen van tel voor ons.
 • Theo LACEUR

  3 jaar geleden
  Zijn al die mannen en vrouwen die hier reageren nu jaloers omdat ze ook geen jongere man of vrouw aan de haaknkunnen slagen hebben of wat. Ik ben al 22 jaar samen met mijn 6 jaar jongere vrouw en we zijn nog altijd gelukkig samen.
 • Ben De Staercke

  3 jaar geleden
  En toch zijn er hier weer velen die beweren dat dit met geld te maken heeft. Hoe kortzichtig kan je zijn. Dat deze mensen niet goed in de markt liggen bij jonge mensen heeft wss veel met die mentaliteit te maken. Ik ben n man van 46, jong van geest en niet verzuurd en lig daardoor ook goed in de markt bij 20ers en 30ers.
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.