Valt het plan van de BV’s in ‘Het jachtseizoen’ in het water? “Laat Chris en Guga niet toe op jullie boot”

TVHet is geen gemakkelijke opdracht voor de bekende koppen. In het VTM-programma ‘Het jachtseizoen’ slaan telkens twee BV’s samen op de vlucht, terwijl ze uit de klauwen van de drie jagers, Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop, proberen te blijven. ‘Tegen de sterren op’-acteurs Chris Van Espen en Guga Baùl gooien het bij hun aanpak over een andere boeg, letterlijk dan. Slagen ze erin te ontsnappen via een boottochtje?

0 reacties

  1. Na kledinglijn is Julie Vermeire nu ook gezicht van juwelencollectie: “Ik moet gewoon zeggen wat ik mooi vind en zij maken het”
    Showbits
    6

    Na kleding­lijn is Julie Vermeire nu ook gezicht van juwelencol­lec­tie: “Ik moet gewoon zeggen wat ik mooi vind en zij maken het”

    Speciaal voor de feestdagen pakt Julie Vermeire met een eigen juwelencollectie. Geen hyperchique, exclusieve stukken, je vindt ze gewoon bij een bekende kruideniersketen. “Heel prijsvriendelijk dus”, zegt Julie. Echt veel werk heeft ze er zelf niet aan gehad. “Ik deel gewoon mijn ideeën via Pinterest en ik geef feedback op de ontwerpen”, geeft ze eerlijk toe.