Valerie De Booser heeft nieuw kapsel: dit vindt haar man Koen Wauters ervan

Instagram
Wie Valerie De Booser op Instagram volgt, heeft het misschien al gezien. De vrouw van Koen Wauters had gisteren een afspraak bij BV-kapper Jochen Vanhoudt, waar ze voor een nieuw kapsel met frou ging. Maar wat denkt Koen Wauters van de nieuwe coupe? 

Het waren trouwens de volgers van Valerie die mochten beslissen over haar nieuwe kapsel. Ze postte een selfie vanuit de kappersstoel, en vroeg iedereen of ze voor een frou moest gaan, of niet. Haar volgers reageerden enthousiast op dat idee, en zo geschiedde. "Frou it is", zei De Booser. 

Valerie is alvast tevreden over haar nieuw kapsel. "Ik vind hem mooi", klonk het. Ze reed naar huis om haar nieuwe coupe aan manlief Koen te presenteren. Die leek net op het punt te staan een fietstochtje te maken, maar had toch nog enkele mooie woorden over voor Valerie. "Wauw", zei hij. Hij kon zijn ogen niet geloven. "Mooi meisje?," vroeg Valerie aan Koen. Waarop die bevestigde: "Amai, God Damn. Precies een nieuwe!"

Instagram
Instagram2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Eli Bos

    Laten we toch vooral de schijn op houden.

  • mireille GELDOF

    Het zal een dure maand worden voor Koen Wauters,zijn vrouw een nieuw kapsel,de kids een fiets.hij zal een tandje mogen bijsteken,of is het sponsering???? Laat A U .B weten wanneer ze een scheet moeten laten,ik zou het niet willen missen.