VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Vader van Ziggy uit 'K2 zoekt K3' plots overleden: "Zelfs op zijn dood krijg ik haatreacties. Afschuwelijk”

ShowbizzDroevig nieuws voor de Nederlandse Ziggy Krassenberg (21), bekend van ‘K2 zoekt K3’. Totaal onverwacht moest hij zijn vader afgeven. “Enkele weken geleden stond hij nog naast mij op het podium”, vertelt hij in ‘TV Familie’. Hij vertelt over het verlies van zijn grootste steun en toeverlaat, die aan z’n zijde stond toen hij bedolven werd onder haatreacties. “Ze schrijven: ‘Gelukkig is je papa nu dood, dan moet hij jouw gekrijs niet meer aanhoren.’”

14 reacties

 • bernard vermeulen

  2 maanden geleden
  De wereld is wreed aan het worden, komt dit door de multimedia, de spelletjes, en veilig achter je computer te zitten trollen, 30 jaren geleden waren we blij met internet een wereld aan info en contact ging open, nu is het een ramp het gehele internet vol fake news, geroddel en reclame op alle hoeken van het scherm.
 • Taja Delbrouck

  2 maanden geleden
  Hoe kunnen mensen zo reageren oooo dat haar ik zo . Sterkte Ziggy en denk aan de mooie tijden met je papa . Veel jaloersheid noem ik dat sterkte toegewenst 🌟🌟🌟
 • Kati Pastir

  2 maanden geleden
  Sterkte Ziggy en hou je vast aan de mooie herinneringen met je pa .
 • Tamara Timmermans

  2 maanden geleden
  Een haatreactie op zo een ingrijpende gebeurtenis zegt veel meer over de haters dan over Ziggy zelf. Mensen die IQ en EQ missen, het bestaat dus duidelijk. Veel sterkte met jullie verlies Ziggy
 • Annemarie Gerlo

  2 maanden geleden
  Ze zijn niet slimmer,veel sterkte.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. “Je droom komt uit”: K3'tjes Marthe en Julia door het dak nadat Hanne geslacht van baby aankondigt
  Play
  TV

  “Je droom komt uit”: K3'tjes Marthe en Julia door het dak nadat Hanne geslacht van baby aankondigt

  Zaterdagavond klinkt er luid gegil vanuit de loge van K3'tjes Hanne, Marthe en Julia. In de tweede aflevering van ‘K3, één jaar later’ besluit Hanne om de meiden te verrassen met een gender reveal. “Het wordt tijd dat jullie weten wat het wordt”, klinkt het vol spanning. Hanne heeft party poppers meegenomen met daarin roze of blauwe confetti. Al willen die niet meteen ontploffen. Wanneer duidelijk wordt of Hannes baby een jongen of een meisje wordt gaan tanties Marthe en Julia helemaal door het dak. “Je droom komt uit!”, klinkt het enthousiast bij Marthe.
 1. Kanye ‘Ye’ West beschuldigt Kim Kardashian van overspel met Chris Paul: “Dit is alweer een leugen”
  Celebrities

  Kanye ‘Ye’ West beschul­digt Kim Kardashian van overspel met Chris Paul: “Dit is alweer een leugen”

  Kanye ‘Ye’ West (45) dropte opnieuw een bommetje op Twitter. In de veronderstelling dat hij spoedig weer van het platform zou verbannen worden, schreef hij: “Ik heb deze man met Kim betrapt”, met daarbij een foto van profbasketballer Chris Paul (37). Insiders ten huize Kardashian ontkennen intussen alle geruchten: “Hij wil haar voorstellen als iemand die met iedereen slaapt.”