Richard Shotwell/Invision/AP
Volledig scherm
© Richard Shotwell/Invision/AP

Vader van Naya Rivera vertelt over het laatste, hartverscheurende telefoontje van zijn dochter: “Het is nog steeds een grote waas van pijn”

CelebritiesOp 8 juli 2020 kwam actrice Naya Rivera op 33-jarige leeftijd om bij een tragisch ongeval. Haar vader George Rivera, die haar op de dag van haar overlijden nog gesproken heeft, heeft het nog altijd erg moeilijk met het verlies van zijn dochter. “Ik mis haar nog elke dag”, klinkt het in het Amerikaanse magazine People.

0 reacties

 1. ‘Goeiemorgen, morgen’ van Nicole en Hugo gaat viraal in Oekraïne: “Het is een woord waar we mee vloeken”
  Play
  Muziek

  ‘Goeiemor­gen, morgen’ van Nicole en Hugo gaat viraal in Oekraïne: “Het is een woord waar we mee vloeken”

  Het nummer ‘Goeiemorgen, morgen’, de Belgische Eurovisiesongfestivalinzending uit 1971, is in Vlaanderen en omstreken een geweldige hit die heel wat mensen kunnen meezingen. Maar niet alleen hier, zo blijkt. Want in Oekraïne is het liedje momenteel ook immens populair. “Goeiemorgen heeft hier een andere betekenis”, vertellen enkele Oekraïners aan NOS.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. Marie Verhulst vervangt K3'tje Hanne tijdens 'De Grote Sinterklaasshow’: “Hele eer dat ik gevraagd werd”
  Play
  Showbizz
  46

  Marie Verhulst vervangt K3'tje Hanne tijdens 'De Grote Sinter­klaas­show’: “Hele eer dat ik gevraagd werd”

  Een verrassing van formaat voor alle K3-fans. Tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’ in het Sportpaleis werd plots duidelijk dat niemand minder dan Marie Verhulst (27) de meidengroep dit weekend vervolledigt. Onlangs raakte bekend dat ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede tijdelijk de fakkel overneemt van K3'tje Hanne Verbruggen - die net mama werd -, maar die vervanging geldt enkel voor Nederland.