Urbanus pakt uit met nieuwe plaat: “Ik lach graag met ‘woke’, maar ik gebruik geen woorden die je niet meer mag gebruiken”

ShowbitsUrbanus stond opnieuw op het podium van comedy café The Joker in Antwerpen. Niet voor een zaalshow of try-out, wél om zijn nieuwste plaat voor te stellen: ‘In Roer en Rep’. Een plaat die de draak steekt met hedendaagse topics als influencers en de woke-generatie. “Ik lach graag met alles, maar ik gebruik geen woorden die je niet meer mag gebruiken”, aldus de zanger. Showbits-reporter Senne kon hem strikken voor een interview na de albumvoorstelling.

26 reacties

 • Jean-marie Van Doren

  1 maand geleden
  Is urbain nog niet binnen? Urbain, profiteert nu van uw leven, morgen kan het over zijn.
 • Hugo Van Damme

  2 maanden geleden
  Ik vind het mooi, er mag al eens gelachen worden
 • Ellen Lenseclaes

  2 maanden geleden
  Zodra het iemand kwetst is het niet ok
 • Rachid bounasser

  2 maanden geleden
  @ Jean Pierre en Paul vrije meningsuiting wil niet zegge dat je bepaalde mensen moet kwetsen door woorden die je zegt want waar stopt het ergens het is ook wel meer hier in west Europa een probleem daarom dat woke ontstaan is mensen zijn het beu om altijd uitgemaakt worden mss kwetst het jullie niet maar andere wel en dat moet stoppen .
 • Fetty Clauwaert

  2 maanden geleden
  Heel erg is het geworden dat zélfs een komiek zich moet inhouden om woorden te gebruiken die nu verboden worden en die wij al heel ons leven als normaal beschouwen! Zielig heel dat woke gedoe.