VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Unieke reeks: het succes van ‘The Masked Singer’, allemaal dankzij die ene tv in een Thais restaurant

TVVrijdag start op VTM het langverwachte tweede seizoen van ‘The Masked Singer’. De finale van de eerste reeks in 2020 was met 2,1 miljoen kijkers het best bekeken programma ooit op de commerciële zender. Maar ook wereldwijd is het van oorsprong Zuid-Koreaanse format een gigantisch succes. In deze reeks kijken we hoe de ‘bizarre’ wedstrijd zo’n wereldhit kon worden en nemen we de ontstaansgeschiedenis onder de loep. Het toeval én een Thais restaurant in LA speelden daar een grote rol in.

  1. Danni Heylen en Carry Goossens wellicht voor het laatst samen op de planken: "Liever eindigen in schoonheid, dan op de sukkel te geraken”
    Play
    Showbizz

    Danni Heylen en Carry Goossens wellicht voor het laatst samen op de planken: "Liever eindigen in schoonheid, dan op de sukkel te geraken”

    Zet Carry Goossens en Danni Heylen naast elkaar, en Vlaanderen ziet nog altijd Oscar Crucke en Pascale De Backer van F.C. De Kampioenen staan. In 1989 deden ze daar samen auditie om vier jaar lang een de uitbaters van Café De Kampioen te spelen. 33 jaar later staat het duo opnieuw naast elkaar op de bühne in het nieuwe theaterstuk ‘Oost West, Thuis Best’ van productiehuis Het Achterland.